Silvretta Montafon er først og fremmest kendt for sine fantastisk fine faciliteter til udøvelse af vintersport. Området har imidlertid også rigtig meget at byde på i sommerhalvåret. Hvad enten I er til sport og action eller afslapning og leg, så er alle muligheder for en vellykket ferie til stede her.
Vælg mellem 313 sommerhuse
Hyggelig lejlighed i stueetagen til 4 personer beliggende i Huset Jacquelin direkte på skibakken i Silbertal kun 300 m fra skiliften.
Hyggelig lejlighed i stueetagen til 4 personer beliggende i Huset Jacquelin direkte på skibakken i Silbertal kun 300 m fra skiliften. Skibussen holder foran huset. Huset Jacquelin er et vidunderligt sted for en afslappende ferie i en uspoleret natur. Emne nr. 350-AT-6780-69.

Silvretta Montafon ligger i den vestligste delstat i Østrig – Vorarlberg. Området er i særdeleshed kendt for sine fremragende faciliteter inden for skisport. Her er optimale betingelser for en skøn og aktiv vinterferie, hvor man blandt andet kan udfolde sig på de 140 kilometer præparerede pister, hvor af mere end 50% ligger i over 2000 meters højde. Her finder I både den længste nedkørsel i Vorarlberg, samt en af de største sneparker i Europa indeholdende et væld af udfordringer for såvel snowboardere som freestyle skiløbere på alle færdighedsniveauer.

Silvretta Montafon er en fantastisk lokation til en vinterferie for hele familien med mulighed for skiløb i særklasse. Skiskolerne har et væld af aktivitets- og underholdningstilbud til børnene, og på det udbyggede net af pister er det ikke noget problem for resten af familien at finde udfordringer og skønne, tempofyldte oplevelser på ski. Der er investeret meget i at bringe området og infrastrukturen op i eliten blandt skiområder i Østrig. Et af de nyeste tiltag er en 8 personers gondol lift, der byder på en 2,3 km lang svævetur.

Vinterferien kan også her suppleres med andre aktiviteter end skisport – prøv en herlig gang slædekørsel eller en vintervandring, der kan foretages både med og uden snesko. Der findes ture specielt tilrettelagt for børnefamilier. Eksempelvis fra Talstation Kristbergbahn i Silbertal.

Også i sommerperioden er Silvretta Montafon fyldt med spændende aktivitetsmuligheder. Her er skønne vandrestier og ca. 860 km cykelruter med varierende udfordringer i den alsidige natur. Den aktive familie vil derfor bestemt finde området interessant og attraktivt. I Montafoner Bergwelt er der blandt de mange tilbud for børn også tænkt på et program, der kan anvendes, når vejret er ”dårligt” og mest indbyder til indendørs ophold. Her kan I blandt andet udfordre hinanden i balanceparkour, bordfodbold og bordtennis eller se film i bjergbiografen!

Hvad enten I trænger til en kølig svømmetur eller stemningen bare er til leg og hyggeligt vandpjaskeri, så er der gode muligheder for det hele i Silvretta Montafon. I Freizeitpark Mountain Beach er der to badesøer med vandrutsjebaner og mange andre faciliteter både i vand og på land. Alpenbad Montafon i Tschagguns er det største friluftsbad i regionen. Her er der kiosk, legepladsområde med solbeskyttet sandkasseareal, kæmpe stort græsareal med tilhørende liggestole og 2 beachvolleybaner. Endvidere er der opdelte 50 m lange svømmebaner med udspringsklipper, stort badeområde for ikke-svømmere, vandfontæner, bølgerutsjebane, 70 meter rør rutsjebane for børn, forældre-barn-bassin osv. Er I en vandglad familie kan I derfor sikkert sagtens tilbringe en hel dag her!

Den storslåede natur i Silvretta Montafon kan også nydes mens I tager et spil minigolf i det 18-hul store anlæg i Aktivpark Montafon eller på en eventyrlig ridetur på ponyerne fra Hüahop Abenteuer Reithof i St. Anton.

Leje af sommerhus Silvretta Montafon med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Silvretta Montafon med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Silvretta Montafon på den letteste måde. Lej dit sommerhus Silvretta Montafon nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Silvretta Montafon - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Silvretta Montafon. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Silvretta Montafon. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Silvretta Montafon hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Silvretta Montafon her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Silvretta Montafon, et feriehus Silvretta Montafon eller en feriebolig Silvretta Montafon er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Silvretta Montafon til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Silvretta Montafon nu!

Vælg mellem 313 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Vorarlberg

    Vorarlberg har fantastisk natur med mange muligheder for aktiviteter for hele familien både sommer og vinter. Området har mange attraktioner, der har fokus på børnefamiliers ønsker og behov. Dette gælder for alt fra naturparker til museer. I Vorarlberg har I som familie optimale muligheder for en ferie både med afslapning og action.
    Hyggelig og rustik feriehytte "Küng" til 8 personer beliggende i et roligt område 200 m fra bymidten af Braz og 8 km fra centrum af Bludenz, Voralberg.
  2. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Østrig