I den utroligt flotte natur venter stribevis af sjove, spændende og udfordrende oplevelser. Sommeren byder på badeland og flere forlystelsesparker som både børn og voksne vil elske at besøge. Glæd jer til nogle hyggelige og afslappende timer, med masser af tid til hinanden. Om vinteren er Saalbach-Hinterglemm et utroligt populært skiområde.
Vælg mellem 128 sommerhuse
Ikke langt fra skiområdet Saalbach-Hinterglemm og tæt på centrum af Hinterglemm ligger denne rummelige lejlighed til 8 personer.
Ikke langt fra skiområdet Saalbach-Hinterglemm og tæt på centrum af Hinterglemm ligger denne rummelige lejlighed til 8 personer. Fra den store terrasse kan man nyde den smukke udsigt over de omkringliggende bjerge og den maleriske landsby. Emne nr. 350-AT-5754-04.

Feriebolig Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm ligger i utroligt naturskønne omgivelser i Glemmtal, ca. 20 kilometer fra Zell am See. Alperne rejser sig på begge sider af dalen, og skaber en billedskøn kulisse som danner rammen om oplevelser og aktiviteter både om sommeren og om vinteren.

I sommerhalvåret indbyder de grønne bjergskråninger til vandreture. Bjergene, den blå himmel og den friske luft er en storslået oplevelse. Den ide kan dog være svær at sælge til børnene – men der venter nu også mange andre oplevelser i området, som slet ikke kræver nogen form for overtalelse.

Badelandet Käpt’n Hook Erlebnisfreibad er en af dem. Alle børn elsker at pjaske og lege med vand, for slet ikke at tale om at suse ned ad en vandrutsjebane. Her venter nogle sjove og hyggelige timer for hele familien. Det gør der også i Teufelswasser forlystelsesparken, hvor aktiviteterne på den ene eller den anden måde handler om vand.

Lige ved siden af finder I Schnitza’s Holzpark, hvor alt er lavet af træ. Her venter eventyr, oplevelser, udfordringer og aktiviteter, som børnene vil synes er sjove. Undervejs kommer I forbi store dyr, som er udskåret i træ.

Montelinos Erlebnisweg ved Kohlmais er en vandretur igennem et flot landskab, men på en måde som børnene synes er sjov. Temaet er den lille klovn Montelino som har mistet sin magiske hat, og derfor ikke længere kan holde ondskaben ude af dalen. Han fik sin hat tilbage, men dens kræfter var væk. Nissen, som stjal hatten, havde overført magien til nogle krystaller, som han skjulte et hemmeligt sted.

Nissen blev sur over at hatten blev taget fra ham, og begyndte at lave en masse løjer og ulykker. Heldigvis er han også lidt glemsom, og derfor har han efterladt spor som kan føre frem til det hemmelige sted, hvor han har gemt de magiske krystaller. Vejen fører gennem en række aktiviteter og legepladser, og I kan roligt glæde jer til nogle afslappende timer sammen med børnene.

skiferie saalbach-hinterglemm_250-SAL292
Skiferie i Saalbach-Hinterglemm: På vej mod toppen.

Med vinterens komme forvandles Saalbach-Hinterglemm til et af de mest efterspurgte skiområder i Østrig. Her er omkring 200 kilometer pister af forskellige sværhedsgrader, og også mulig for at stå på snowboard. Et godt udbygget netværk af lifte gør det nemt at komme til vejrs i Skicircus Saalbach-Hinterglemm/Leogang, som det populære skiområde hedder. Glæd jer til en dejlig skiferie i Saalbach-Hinterglemm.

Leje af sommerhus Saalbach-Hinterglemm med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Saalbach-Hinterglemm med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Saalbach-Hinterglemm har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Saalbach-Hinterglemm nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Saalbach-Hinterglemm - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Saalbach-Hinterglemm. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Saalbach-Hinterglemm. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Saalbach-Hinterglemm hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Saalbach-Hinterglemm her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Saalbach-Hinterglemm, et feriehus Saalbach-Hinterglemm eller en feriebolig Saalbach-Hinterglemm er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Saalbach-Hinterglemm til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Saalbach-Hinterglemm nu!

Vælg mellem 128 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Salzburgerland

    Holder I ferie i østrigske Salzburgerland er vejen til en vellykket familieferie sikret, hvad enten I er til spænding, leg og eventyr eller hellere vil slappe af og nyde tiden og den smukke natur.
    Kun 10 minutters kørsel fra den hyggelige landsby Maria Alm ligger denne hytte til 6 personer. Det store skiområde Ski Amadé kan nås til fods.
  2. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Østrig