Artikler

 1. Feriebolig Mecklenburgische Seenplatte

  Der findes et utal af muligheder for at fiske, sejle, bade og dyrke vandsport på jeres ferie i Mecklenburgische Seenplatte, der er Tysklands største sammenhængende søområde indbefattet landets største sø. En naturskøn region med plads til et aktivt friluftsliv til fods og på cykel, samt mange historiske seværdigheder.
  Svaner i solnedgangen over Mecklenburgische Seenplatte
 2. Feriebolig Usedom

  Mellem højdedrag og Østersøen strækker klintekysten sig, og det er her, man finder de berømte Østersø-badebyer, de såkaldte kejserlige tre; Ahlbeck, Heringsdorf og Bansin. Kaldenavnet er opstået, da den kejserlige familie nød at holde ferie og bade her omkring år 1900. Strandene har det fineste og blødeste sand og ligger i læ for vestenvinden.
  Strandstole på stranden i Usedom
 3. Feriebolig Rügen

  Tysklands største ø Rügen har en fantastisk og afvekslende natur blandt andet med skønne sandstrande og gode bademuligheder. Desuden har Rügen en lang række spændende attraktioner, hvis alsidighed tilbyder noget for alle aldersgrupper.
  Hyggelig og praktisk indrettet lejlighed til 2 personer beliggende i byen Gustow, ca. 6 km fra Rügendamm på øen Rügen.
 4. Feriebolig Mecklenburg-Vorpommern

  Mecklenburg-Vorpommern er blandt andet kendt for kystlinjen ved Østersøen og for Mecklenburgische Seenplatte, der er den største gruppe sammenhængende søer og kanaler i Tyskland. Kulturelt fører Mecklenburg-Vorpommern os tilbage til middelalderen med mange gotiske kirker, som typisk er opført omkring byernes markedsplads. Området har attraktioner for hele familien og nok til en dejlig ferie.
  Strandstole i solnedgangen på en strand ved Østersøen i Mecklenburg-Vorpommern

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier