Tysklands største ø Rügen har en fantastisk og afvekslende natur blandt andet med skønne sandstrande og gode bademuligheder. Desuden har Rügen en lang række spændende attraktioner, hvis alsidighed tilbyder noget for alle aldersgrupper.
Vælg mellem 8.108 sommerhuse
Hyggelig og praktisk indrettet lejlighed til 2 personer beliggende i byen Gustow, ca. 6 km fra Rügendamm på øen Rügen.
Hyggelig og praktisk indrettet lejlighed til 2 personer beliggende i byen Gustow, ca. 6 km fra Rügendamm på øen Rügen. Øen er kendt for sine kilometerlange, hvide, fine sandstrande, hvor man kan bade, solbade og bare nyde livet. Emne nr. 136-DMR310

I Østersøen ligger Tysklands største ø Rügen, der blandet andet grundet sine lange, fine sandstrande med gode bademuligheder i havet er en af højborgene i den tyske turistindustri. Sommerhalvåret tiltrækker flest gæster og de vigtigste bade- og kurbyer er Binz, Sellin, Göhren og Sassnitz. Rügen er forbundet til fastlandet med en bro og en dæmning.

Et af de særdeles kendte og besøgte attraktioner på Rügen er Selliner Seebrücke med den iøjnefaldende og meget smukke restaurant, som har en lang og spændende historie bag sig. For enden af broen er det som passager i en stor dykkergondol på stang muligt, at få et kig ned på Østersøens havbund uden selv at blive våd. Dykkergondolen har plads til 30 personer ad gangen.

Hvad enten man udforsker øen til fods, på cykel eller ser den fra vandsiden, vil man opleve en helt enestående og varieret natur, hvor det f.eks. ved Nationalpark-Zentrum Königsstuhl bliver synligt at undergrunden på Rügen består af kridt. Ved Sassnitz brydes kridtet, som er en vigtig ingrediens i de talrige wellnessprodukter, der eksporteres fra øen. Kridtet har så stor betydning, at det omtales som ”Det hvide guld fra Rügen”. Alle aspekter af kridtets historie kan opleves på Kreidemuseum Rügen, der ligger i Sagard.

Et oplagt udflugtsmål med plads til leg og samvær for hele familien er Rügens største indendørs legeplads Piratinsel. På de 2000 m2 findes en mængde aktiviteter bl.a. elektrokarts, 6 trampolinanlæg og en pirathule med stort 3D-lasershow.

For børnefamilier kan også Experimenta Wissensmuseum anbefales. Det er et interaktivt museum, hvor vidensformidling sker gennem de mange forsøgsopstillinger med temaet: tag fat, prøv dig frem og forstå . . . Naturvidenskab kan sagtens være sjovt og til med en lærerig ferieoplevelse!

Har I lyst til, i skønne omgivelser, at se mange berømte bygningsværker på en dag? Så bør I lægge vejen forbi Rügen Park Gingst. Med en fantastisk detaljeringsgrad er de mange miniaturer af prominente byggerier fra hele verden udført 1:25 virkelig et betagende syn. For familiens yngste kan tiden måske i stedet fordrives på den stort anlagte legeplads og den lille kæle-/klappezoo, der hører til parken. Stedet har desuden både egen restaurant og afdeling til de, der selv har medbragt maden til en hyggelig picnic!

Leje af sommerhus Rügen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Rügen med netop den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Rügen på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Rügen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Rügen - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Rügen. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Rügen. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Rügen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Rügen her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Rügen, et feriehus Rügen eller en feriebolig Rügen er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Rügen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Rügen nu!

Vælg mellem 8.108 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Fantastisk område. Masser at se på, skønne strande og skøn natur.
Sellin (Ostseebad)

Andre artikler

  1. Feriebolig Mecklenburg-Vorpommern

    Mecklenburg-Vorpommern er blandt andet kendt for kystlinjen ved Østersøen og for Mecklenburgische Seenplatte, der er den største gruppe sammenhængende søer og kanaler i Tyskland. Kulturelt fører Mecklenburg-Vorpommern os tilbage til middelalderen med mange gotiske kirker, som typisk er opført omkring byernes markedsplads. Området har attraktioner for hele familien og nok til en dejlig ferie.
    Strandstole i solnedgangen på en strand ved Østersøen i Mecklenburg-Vorpommern
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland