Artikler

 1. Feriebolig Østersøen Tyskland

  Østersø kysten bugner af hyggelige badebyer med sandstrande og promenader, så langt øjet rækker. Naturparker med rigt dyreliv, betagende klinter og krystalklare søer, vandre- og cykelruter, underholdning for hele familien – ja uanset hvilken ferieform, I foretrækker, så er der basis for en vellykket ferie her.
  Ved Schönhagen Strand ved Østersøen, lige bag den lille promenade og med en herlig panoramaudsigt, ligger dette feriehus til 12 personer med dejlig komfort og eget saunalandskab.
 2. Museumsinsel - 6000 års historie på ét sted

  Museumsinsel (Museumsøen) på en ø i Spree-floden i bydelen Berlin Mitte er et kulturelt kompleks uden sidestykke i verden, når det gælder arkæologi og kunst af den ældre slags. 6000 års historie er samlet i fem museer på én kvadratkilometer – fantastisk!
  ferielejlighed berlin_305-DE1000.194.1
 3. Kør selv Harzen

  Mindre end fire timers kørsel fra grænsen frister Harzen med smukke bjerge, hyggelige, gamle byer og borge samt masser af tilbud om aktiv ferie, familiehygge, afslapning, shopping og god mad.
  kør selv harzen_136-DAN186
 4. Transport i Berlin

  Står folk foran en S-tog-station eller undergrundsbanen og fægter hjælpeløst med et foldet køreplan – så er det med sikkerhed turister, der prøver at finde rundt i Berlins vidt forgrenede transportnetværk.
  ferielejlighed berlin_354-DE-10117-01
 5. Muren - Minder om Berlins fortid

  De første stykker af Muren ser jeg på Potsdamer Platz: Omkranset af skyskrabere og futuristisk arkitektur stikker et par blokke op forsynet med informationstavler og dækket af farverige graffitis.
  ferielejlighed berlin_305-DE1000.465.1
 6. Berlin - Lidt anderledes

  At drikke en øl, mens man sidder på et toiletbræt på ’KLO’ (baren Lokum), at spise i totalt mørke, at vandre rundt i undergrunden af byen eller tage på safari med en ’Trabi’ (DDR-bilen Trabant). Der er næsten ikke noget, man ikke kan i Berlin!
  ferielejlighed berlin_305-DE1000.810.2
 7. Berlin på tre dage

  Farverigt og indbydende: Sådan hilser en pyntet statue af bjørnen, byens vartegn, da jeg træder ind i hotellet midt i Berlin. Den tyske hovedstad er en multikulturel og pulserende metropol med alt hvad hjertet begærer.
  ferielejlighed berlin_305-DE1000.280.1
 8. Feriebolig Saarland

  Den aktive familie har de allerbedste muligheder for fysiske udfoldelser kombineret med mindeværdige ferieoplevelser på en ferie i Saarland. Ta' på opdagelse i det smukke landskab, blandt de historiske og kulturelle skatte og i de mange familievenlige attraktioner.
  Feriebolig Saarland_207-DMG06023PFHPAC01
 9. Feriebolig Emsland

  Emsland er et smukt og fredeligt område beliggende op til den hollandske grænse. Her er store skov- og vandområder, et spændende naturreservat, historiske bygninger og seværdigheder og ikke mindste masser af aktiviteter og sjov for legebørn i alle aldre. Et rigtig familievenligt ferieområde.
  Feriebolig Emsland_354-DE-49843-04