Artikler

 1. Sommerhus uge 30 Sverige

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus uge 30 Sverige. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Sommerhus uge 30 Sverige Emne nr.: 148-S11237
 2. Ferie på Gotland

  Oldgammel historie, eventyr, hygge, naturoplevelser, børnesjov og skønne strande venter på Sveriges største ø.
  ferie gotland_148-S42301
 3. Feriebolig Blekinge

  Blekinge er et naturskønt område med en interessant historie, der også involverer Danmark. Her mødes I af charmerende byer og unik skærgårdsnatur og naturligvis også en række spændende museer og familievenlige attraktioner.
  Et rigtigt dejligt feriehus til 7 personer med brændeovn beliggende i Pukavik kun 150 m fra havet med bade- og fiskemuligheder.
 4. Feriebolig Dalarna

  I Dalarna findes storslået natur, som sammen med de traditionelle rødmalede træhuse fremstår som indbegrebet af svensk idyl og charme. Med mange herlige og familievenlige attraktioner inden for rækkevidde, samt en vifte af muligheder for at dyrke friluftsaktiviteter, har I alle forudsætninger for at skabe mange hyggelige og sjove ferieoplevelser sammen.
  Luksuriøst og hyggeligt feriehus til 8 personer beliggende med udsigt mod Sälenfjellet og Norge.
 5. Feriebolig Gotland

  Gotland er en fuldkommen perle i Østersøen med sin storslåede natur, spændende historie og mange kulinariske fristelser. Her findes blandt andet klippeformationer, stribevis af skønne badestrande, en drypstenshule og en flot bevaret middelalderbymur med tilhørende charmerende, historisk bydel.
  Feriehus til 3 personer beliggende ved havet i nærheden af det smukke fiskerleje Nyhamn på Gotlands vestkyst.
 6. Feriebolig Halland

  Halland byder på en sand pallette af naturoplevelser. Hvad enten I udforsker dette smukke område til vands, fods eller på cykel venter fascinerende indtryk og storslåede udsigter! Her er dejlige badestrande, charmerende bymiljøer med spændende, historisk atmosfære, godt fiskevand samt en alsidighed af attraktioner og seværdigheder.
  Fint hus til 6 personer med god plads og med en vidunderlig udsigt over det Hallandske landskab. Huset ligger mellem Falkenberg og Ullared.

Filter

Artikeltyper
Geografier