Artikler

 1. Sommerhus Odder Dyngby Havvej

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Odder Dyngby Havvej. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 2. Sommerhus Rude Strand

  Rude Strand ligger idyllisk omgivet af træer og buske, og de høje skrænter giver læ for vestenvinden. På stranden er der bænke, hvor man kan nyde lyden af havet og en smuk solnedgang. Stranden er fredelig og meget børnevenlig med fint sand og roligt lavt vand langt ud. Det Blå Flag vidner om god vandkvalitet og fine strandforhold, og der er p-pladser, toilet og kiosk tæt ved stranden.
  Dejligt totalrenoveret (2010) sommerhus til 6 personer beliggende i anden række fra vandet ved Rude Strand.
 3. Sommerhus Odder

  Odder er pragtfuldt sted for familier, der kan glæde sig til kilometervis af skønne, børnevenlig sandstrande. Lystfiskere vil føle at de er kommet til det rene eldorado, og der venter mange hyggelige timer med shopping og oplevelse i Odder by. Tag også børnene med en tur i den største økologiske have, som findes i Skandinavien.
  Dette rummelige feriehus til 6 personer finder man ved Kysing Næs, Odder. Huset ligger i et attraktivt område ikke langt fra skov og strand.
 4. Sommerhus Dyngby Strand

  Brug naturen og stranden døgnet rundt. Om morgen på en uforstyrret gåtur med hunden i vandkanten og om aftenen, når solen går ned, og bølgerne ruller dovent ind mod land. Resten af dagen er stranden perfekt til familiehygge, hvor I kan nyde at have tid til hinanden, lege med børnene i sandet, bade i det rolige lave vand eller slappe af med en bog. Den fredelige sandstrand er børnevenlig og overskuelig.
  Lyst og venligt sommerhus til 6 personer beliggende i et fredeligt feriehusområde ved Dyngby Strand.
 5. Sommerhus Saksild Strand

  Saksild Strand er en af Danmarks bedste badestrande med rigtig fine faciliteter. Holder man ferie ved Saksild Strand, bor man i skøn natur og har samtidig Århus mange spændende og alsidige attraktioner inden for meget kort køreafstand. Optimale forhold til en vellykket ferie for hele familien.
  Nybygget feriehus til 8 personer med spabad i det attraktive Saxild Strandpark ved Saksild Strand.

Filter

Artikeltyper
Geografier