Brug naturen og stranden døgnet rundt. Om morgen på en uforstyrret gåtur med hunden i vandkanten og om aftenen, når solen går ned, og bølgerne ruller dovent ind mod land. Resten af dagen er stranden perfekt til familiehygge, hvor I kan nyde at have tid til hinanden, lege med børnene i sandet, bade i det rolige lave vand eller slappe af med en bog. Den fredelige sandstrand er børnevenlig og overskuelig.
Vælg mellem 101 sommerhuse
Lyst og venligt sommerhus til 6 personer beliggende i et fredeligt feriehusområde ved Dyngby Strand.
Lyst og venligt sommerhus til 6 personer beliggende i et fredeligt feriehusområde ved Dyngby Strand. Udendørs er der en dejlig træterrasse med havemøbler, liggestole og parasol. Den hyggelige have har er bålplads, et legehus, gynger og sandkasse. Emne nr. 014-30545

Har I cykler med, kan I få mange skønne naturoplevelser ved Dyngby Strand. Især på de små knap så befærdede veje. Der er gode cykelstier langs de fleste større veje, og i skovene mellem Odder og Aarhus er der tre ruter til mountainbikere. Foretrækker I at opleve ferielandet iført travesko, vil I synes om de afmærkede hjertestier ved Saksild Strand og i Odder, men også de mange fine ture ved stranden og i det omkringliggende landskab.

Roen og de smukke omgivelser har altid tiltrukket og inspireret kunstnere. Mange har slået sig ned i området og åbner gerne deres værksteder for besøgende. Bl.a. keramiker og bronzekunstner Eva Pedersen i Eva Keramik på Kystvejen i Rude Strand, og glas- og billedkunstner Dorthe Bent på Den Gamle Station i Ørting.

Familiens lystfiskere har gode chancer fra kysten ved Dyngby Hage. På revet er der muslinger, og især til højre for revet er der mange fisk. Her kan fanges havørred, skrubber, torsk, hornfisk og ål – alt efter sæson. Der er også fine fiskesteder ved Kysing Næs, på Norsminde Flak, ved Ravnskoven og ved Egmont Højskolen. Havnen i Hou er et oplagt sted til fluefiskeri.

Besøg lystbådehavnene Norsminde 12 km nord for Dyngby Strand og Hov 10 km mod syd. I Norsminde kan børnene hygge sig på legepladsen eller krabbebroen, og vildtreservatet ved fjorden er ideelt til en travetur. Hov Havn er en hyggelig lystbådehavn med levende musik på havnecaféen. Fra færgehavnen i Hou er der dagligt forbindelse til Samsø og den bilfrie Tunø. Ta’ cyklerne med og oplev de smukke øer.

De mange herregårde og godser på egnen er en køretur værd. Det samme er de mange seværdigheder fra vikingetiden og stenalderen. F.eks. Bjørnkjærs Ruiner 2 km vest for Hou og langhøjen med stenkister fra den tidlige bondestenalder i sommerhusområdet ved Rude Strand.

De charmerende gårdbutikker i området sælger grøntsager, frugt og mange andre fristelser. F.eks. Fru Møllers Mølleris friskmalede mel fra egne marker, friske hjemmebag og kødvarer fra egne dyr. Lækkerierne kan også nydes i stedets restaurant. I Karensminde Frugtplantage kan I selv plukke frugt og købe friskpresset æblemost. Stormgaarden Håndbryg fremstiller og sælger bl.a. special øl. Økologiens Have er et hyggeligt udflugtsmål for hele familien og meget mere end en have. I butikken sælges et stort udvalg af økologiske produkter, og stedet har mange aktiviteter for børn, en stor legeplads, klappedyr og en bålplads. De spændende væksthuse og temahaver vil begejstre alle have- og naturelskere. Haven er egnet til kørestole og barnevogne, og her er handicaptoiletter og puslerum.

Brug en dag i Aarhus og besøg Moesgaard Museum, hvis speciale er arkæologi og etnografi. Ud over de faste udstillinger er der løbende spændende særudstillinger fra hele verden. I den sydlige del af Aarhus ligger også kongehusets sommerresidens Marselisborg Slot. Slotsparken med Dronningens rosenhave er åben for besøg, når slottet ikke bebos. Ligeledes i Marselisborg skovene ligger Tivoli Friheden med underholdning for hele familien. Aarhus er en spændende shopping- og kulturby og i 2017 udnævnt til europæisk Kulturhovedstad.

Leje af sommerhus ved Dyngby Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Dyngby Strand med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning ved Dyngby Strand har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus ved Dyngby Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Dyngby Strand - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus ved Dyngby Strand. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Dyngby Strand. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Dyngby Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Dyngby Strand her
Ferien er den tid på året, alle glæder sig til, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi lover dig, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Dyngby Strand, et feriehus ved Dyngby Strand eller en feriebolig ved Dyngby Strand, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie ved Dyngby Strand til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Dyngby Strand nu!

Vælg mellem 101 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Dejlig tæt på vandet
Saksild
5 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Skøn strand og tæt på aktiviteter
Saksild
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Skønt område
Dyngby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Dejlig med strand tæt på
Dyngby
2 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Dejlig strand og gode muligheder for gåture.
Saksild

Andre artikler

  1. Sommerhus Saksild Strand

    Saksild Strand er en af Danmarks bedste badestrande med rigtig fine faciliteter. Holder man ferie ved Saksild Strand, bor man i skøn natur og har samtidig Århus mange spændende og alsidige attraktioner inden for meget kort køreafstand. Optimale forhold til en vellykket ferie for hele familien.
    Nybygget feriehus til 8 personer med spabad i det attraktive Saxild Strandpark ved Saksild Strand.
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden