Rude Strand ligger idyllisk omgivet af træer og buske, og de høje skrænter giver læ for vestenvinden. På stranden er der bænke, hvor man kan nyde lyden af havet og en smuk solnedgang. Stranden er fredelig og meget børnevenlig med fint sand og roligt lavt vand langt ud. Det Blå Flag vidner om god vandkvalitet og fine strandforhold, og der er p-pladser, toilet og kiosk tæt ved stranden.
Vælg mellem 83 sommerhuse
Dejligt totalrenoveret (2010) sommerhus til 6 personer beliggende i anden række fra vandet ved Rude Strand.
Dejligt totalrenoveret (2010) sommerhus til 6 personer beliggende i anden række fra vandet ved Rude Strand. Sommerhuset fremstår lyst og venligt. Fra den delvist overdækkede terrasse er der udsigt til Tunø og Samsø. Den store plæne er god til leg og spil. Emne nr. 014-30344

Brug stranden og nyd at have tid til hinanden. Børnene elsker en hjælpende hånd til indsamling af sten og skaller og til opsætning af drager, men der skal også være tid til at slappe af med en bog på stranden.

I området ved Rude Strand er der fine cykelstier langs de fleste større veje, og i skovene mellem Odder og Aarhus er der mountainbikeruter. Der er masser af skønne naturoplevelser at hente, især hvis I begiver jer ud på de små veje, eller tager på traveture. Der er afmærkede hjertestier i Odder, men også mange fine ture ved stranden og i landskabet.

Roen og den smukke natur i området har altid tiltrukket og inspireret kunstnere, og flere af dem åbner gerne deres værksteder for besøgende. Bl.a. glas- og billedkunstner Dorthe Bent på Den Gamle Station i Ørting og keramiker og bronzekunstner Eva Pedersen i Eva Keramik på Kystvejen i Rude Strand.

Lystfiskere har gode chancer fra kysten ved Kysing Næs, på Norsminde Flak, og i Hou fra havnen, ved Ravnskoven og ved Egmont Højskolen. Her kan fanges havørred, skrubber, hornfisk, makrel og sild – alt efter sæson. Havnen i Hou er et oplagt sted til fluefiskeri.

Et besøg i en lystbådehavn er et godt udflugtsmål. Norsminde Havn 4 km fra Rude Strand er en hyggelig naturhavn i Kysing Fjord. Her kan børnene hygge sig på legepladsen eller krabbebroen. Vildtreservatet ved fjorden er ideelt til en travetur. Hov Havn 9 km fra Rude Strand er en charmerende lystbådehavn med levende musik på havnecaféen. Fra færgehavnen er der daglige forbindelser til Samsø og den bilfrie Tunø. Ta’ cyklerne med og nyd en dag på de smukke øer.

Grøntsager og frugt kan købes i egnens mange gårdbutikker, bl.a. Holtgaard. Fru Møllers Mølleri sælger friskmalet mel fra egne marker, friskt hjemmebag og kødvarer fra egne dyr. Lækkerierne kan smages i stedets restaurant. I Karensminde Frugtplantage kan I selv plukke frugt og købe friskpresset æblemost. Stormgaarden Håndbryg fremstiller og sælger special øl og andre specialiteter. Økologiens Have er et hyggeligt udflugtsmål for hele familien. I butikken sælges et stort udvalg af økologiske produkter, og her er en stor legeplads, klappedyr, bålplads, spændende væksthuse og temahaver. Haven er egnet til kørestole og barnevogne, og her er handicaptoiletter og puslerum.

De mange herregårde og godser på egnen er en køretur værd. Det samme er de mange seværdigheder fra vikingetiden og stenalderen. F.eks. Bjørnkjærs Ruiner 2 km vest for Hou og langhøjen med stenkister fra den tidlige bondestenalder, der ligger i sommerhusområdet ved Rude Strand.

Går turen til Aarhus, må I ikke snyde jer selv for et besøg på Moesgaard Museum, hvor bygningen i sig selv er et besøg værd. Museets speciale er arkæologi og etnografi. Ud over de faste udstillinger er der løbende særudstillinger fra hele verden.

I den sydlige del af Aarhus ligger også kongehusets sommerresidens Marselisborg Slot. Slotsparken med Dronningens rosenhave er åben for besøg, når slottet ikke bebos. Ligeledes i Marselisborg skovene ligger Tivoli Friheden med underholdning for hele familien. Aarhus er en spændende shopping- og kulturby og i 2017 udnævnt til europæisk Kulturhovedstad.

Leje af sommerhus ved Rude Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus ved Rude Strand med netop den beliggenhed, du vil have. Feline er sommerhusudlejning ved Rude Strand på den letteste måde. Lej dit sommerhus ved Rude Strand nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Rude Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Rude Strand. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Rude Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Rude Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Rude Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for, at uanset hvornår du lejer et sommerhus ved Rude Strand, et feriehus ved Rude Strand eller en feriebolig ved Rude Strand, er der ingen andre bureauer, der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie ved Rude Strand til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Rude Strand nu!

Vælg mellem 83 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Fedt område og lækker strand
Rude Strand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 6 overnatninger 2023 december
Der er bestemt ikke noget galt med området, hyggeligt med skov og marker.
Rude Strand
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Vi var afsted i november hvor næsten alt er lukket, men vi havde dog en udflugt til Fru Møllers gårdbutik, som er et besøg værd
Saksild
6 voksne 4 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejlig strand, stille og roligt område. Gode specialbutikker ( brød og Mølleri) dejlig Odder by
Saksild
7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Skønt område
Saksild

Andre artikler

  1. Sommerhus Saksild Strand

    Saksild Strand er en af Danmarks bedste badestrande med rigtig fine faciliteter. Holder man ferie ved Saksild Strand, bor man i skøn natur og har samtidig Århus mange spændende og alsidige attraktioner inden for meget kort køreafstand. Optimale forhold til en vellykket ferie for hele familien.
    Nybygget feriehus til 8 personer med spabad i det attraktive Saxild Strandpark ved Saksild Strand.
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden