1. Sommerhus i Vester Husby

  Vester Husby er en af de mest populære sommerhusområder i Danmark. Lige bag ved den brede strand, ligger et smukt landskab med klitter, plantager og skovområder. Her har hele familien tid og plads til både at nyde roen og finde på spændende aktiviteter sammen.
  Sommerhus Vester Husby_130-C04230
 2. Sommerhus i Fjand Badeby

  Fjand Badeby og Husby ved den danske vestkyst og Nissum Fjord er garant for en afvekslingsrig sommerhusferie med hele familien. Her har I valget mellem fjorden, havet og den smukke skov fuld af aktiviteter.
  Sommerhus Fjand Badeby_121-20-8063
 3. Sommerhus i Fjand Gårde

  Sommerhusene i Fjand Gårde og Husby ligger mellem Vesterhavet og Nissum Fjord – det ideelle sted for en ferie med hele familien. Her står programmet blandt andet på ture med vandrestøvler, cyklen, kanoen eller surfbrættet.
  Sommerhus Fjand Gårde_105-60888
 4. Sommerhus i Husby Strand

  Husby Strand er et hyggeligt og roligt ferieområde ved den danske Vesterhavskyst. Det afvekslende naturlandskab lægger op til aktiviteter under åben himmel i idylliske og børnevenlige omgivelser.
  Sommerhus Husby Strand_105-21300
 5. Sommerhus Husby uge 50

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Husby uge 50. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 6. Luksus sommerhus Husby poolhus

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Husby poolhus. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 7. Luksus sommerhus Husby privat udlejning

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Husby privat udlejning. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
 8. Sommerhus Husby privat til leje

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Husby privat til leje. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
 9. Luksus sommerhus Vester Husby

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Vester Husby. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.