Emne nr.: 130-C04068
Emne nr.: 130-C04068

Et poolhus står øverst på ønskesedlen hos mange. Drømmen om en luksusferie med fri adgang til egen pool, et tropelignende klima og masser af tid til hinanden, er der mange, der deler.

Drømmen om en luksuriøs ferie i et poolhus med en skøn beliggenhed er nu langt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af attraktive poolhuse. Det giver overblik og gør din søgning meget nemmere for dig.

Når du har fundet dit poolhus, kan du med det samme booke det direkte over nettet. Bookingen er hurtigt klaret, og når den er på plads, kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Om det er cykelture, solbadning på stranden, naturudflugter eller kultur der er vigtigt, er feriebyen Husby det rette valg.

Den flade strand ved Husby med sand og småsten indbyder til lange gåture ved vandet og er meget børnevenlig.

Vind er der nok af - windsurfing på Vesterhavets bølger ved Husby er sjovt og fordriver samtidig bekymringer hos både nybegyndere og øvede.

Nissum Fjord Naturpark lader jer udforske naturen meget tæt på vandet og er et populært udflugtsmål fra Husby.

Cykelelskere kan leje en elcykel eller almindelig cykel og udforske omegnen på de afmærkede stier - få den friske vind i ansigtet og beundre de forbipasserende landskaber og arkitektur.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit poolhus til den billigste pris her på siden. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det poolhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit poolhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af poolhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 93 sommerhuse