Emne nr.: 130-C04068
Emne nr.: 130-C04068

Der er slet ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at komme hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du er på jagt efter. Glæd jer til masser af tid til hinanden og til de mange, skønne ferieoplevelser der venter jer.

Det er meget vigtigt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at arrangere familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher jeres ønsker. For så vidt angår det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige sommerhuse.

Når jagten er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen på plads. Det klares på uden videre over nettet - nemt og enkelt.

Her på siden kan du i løbet af kort tid finde præcis det sommerhus med pool, der matcher jeres ønsker og krav. Forklaringen er, at du hos os får det største udvalg af disse specielle og særligt populære sommerhuse. Jo flere du får at vælge mellem, jo nemmere bliver det at finde det helt rette sted. Lige så nemt og enkelt som det er at finde det sommerhus du foretrækker, lige så nemt og enkelt er det at gennemført bookingen efterfølgende.

I vil stensikkert nyde både poolen og resten af det sommerhus, I har besluttet jer for - men derudover får I også nem adgang til de aktiviteter, som nærområdet byder på.

Sommerhusene med pool er i høj kurs hele året, og selv om mange vælger at tage af sted i 1-2 uger, er det ikke noget man skal. Mindre kan også gøre det; faktisk er en miniferie eller en forlænget weekend på 3-4 dage i sådan et sommerhus en stadigt mere populær ferieform. I slipper væk fra den travle hverdag og vender tilbage fulde af frisk energi.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Husby kan feriegæster finde indre ro og koble fra for hverdagen.

Hvis du vil udforske naturklitterne ved havet, skal du besøge det kuperede klitlandskab Husby Klitplantage med sin hedebevoksning, klitgræs og tilstødende fyrskov.

En sjov oplevelse for hele familien er at komme på natursafari med traktor og anhænger i Husby, hvor I kan se adskillige dyr og med lidt held også hjorte i deres naturlige omgivelser.

Med gode sko kan I gå den 15 km lange vandrerute langs Danmarks vestkyst, hvor I går forbi det maleriske klitlandskab og de stille skove, og får et indblik i naturen.

Husby har meget at byde på for kunstinteresserede feriegæster, som f.eks. skulpturgalleriet, hvor du kan besigtige værkstedet og beundre den unikke bronzestøbningsteknik.

Nissum Fjord Naturpark lader jer udforske naturen meget tæt på vandet og er et populært udflugtsmål fra Husby.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle krav til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at matche dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 93 sommerhuse