Emne nr.: 130-C04068
Emne nr.: 130-C04068

Et poolhus står højt på ønskesedlen hos rigtig mange. Drømmen om en luksusferie med fri adgang til jeres private pool, et tropelignende klima og masser af tid til hinanden, er der mange, der deler.

Jo flere poolhuse der er at vælge mellem, jo mere forbedres dine chancer for at finde netop det poolhus, der matcher familiens krav. Ingen andre hjemmesider giver dig så mange poolhuse at vælge mellem som Feline Holidays. Det giver dig overblik, og det sparer dig tid. Nemt og enkelt.

Uanset hvilket poolhus du bestemmer dig for, er det nemt og enkelt at få bookingen på plads. Det hele foregår online, det er nemt og enkelt, og det varer kun et øjeblik.

Tag på en ferie ud over det sædvanlige, når du booker et poolhus, hvor den rendyrkede luksus venter dig. I et poolhus med luksusindretning venter jeres helt egen pool på jer! Desuden kan jeres poolhus indeholde andre eftertragtede faciliteter såsom sauna, spa eller måske et aktivitetsrum med sjove familiespil. Læs altid beskrivelsen på det poolhus, I har bestemt jer for, så I ved, hvad I kan se frem til.

Luksusferien er blevet en populær ferieform, fordi man trænger til at blive forkælet, når det endelig er ferietid. Vær derfor godt forberedt når det drejer sig om ferien i et poolhus med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større vil udvalget i sagens natur være. Når der er styr på bookingen af det poolhus, I helst vil have, kan I begynde at glæde jer til ferien i rendyrket luksus.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Husby byder på en idyllisk ferie året rundt og er populær blandt både store og små.

Fiskeri ved stranden og søerne omkring Husby er tilladt mange steder og lover friskfanget aftensmad til de afslappede feriegæster.

En vandretur med et historisk mål fører til granitmindestenen Husby Hole, der blev opført i det 15. århundrede til minde om bøndernes opgør.

Den jyske vestkyst har et stort udvalg af cykelruter - børnefamilier kan selv bestemme, om de vil på en times cykeltur eller køre ud på en lang dagsetape.

Nissum Fjord Naturpark lader jer udforske naturen meget tæt på vandet og er et populært udflugtsmål fra Husby.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit poolhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle poolhuse. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker dit poolhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det poolhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit poolhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af poolhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 93 sommerhuse