Emne nr.: 090-70124
Emne nr.: 090-70124

Det er altid hyggeligt at tilrettelægge ferien sammen. Lej et sommerhus og lad hele familien være en del af planlægningen. Hvor skal I hen, og hvad kan man foretage sig i området? Når I har kigget på, hvilke oplevelser der venter jer, kan I begynde at glæde jer til ferien begynder.

Når du er på jagt efter et sommerhus til familiens forestående ferie, er det vigtigt, at det sommerhus, du beslutter dig for, opfylder så mange af jeres krav som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del foregår uden videre over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Når der både skal være plads til alle om spisebordet og godt med plads til at sidde i egne tanker og slappe af, er et sommerhus til 18 personer et rigtig fornuftigt valg. Her er der fin plads til både at hygge jer sammen og individuelle ferieønsker for 3-4 familier. Derudover vil I tit finde en attraktiv poolafdeling i jeres foretrukne sommerhus med plads til 18 personer. Der er også fine chancer for, at der er et aktivitetsrum, hvor der venter en række hyggelige og udfordrende timer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der er altid velegnede steder til afslapning og rolige øjeblikke i Husby, uanset om det handler og en sjov picnic på stranden, en hyggelig gåtur i klitterne eller en svømmetur i havet.

På en gåtur på stranden er det værd at smøge bukserne op og gå med skoene i hånden, så du kan gå barfodet i det lave vand og kigge efter krebsdyr i sandet.

Cykelturene fører også gennem klitlandskabet ved Husby, forbi fuglereservatet med sjældne fuglearter, som I kan observere på land, i vandet og i luften.

Rundt om Husby er adskillige afmærkede vandrestier - lige fra korte gåture til avancerede dagsruter er alt det en vandrer begærer.

Efter stormfulde dage er der især gode chancer for at finde rav på Husby strand - det er værd at kigge efter forstenet harpiks på gåtur langs stranden eller grave efter det i sandet.

Nissum Fjord Naturpark lader jer udforske naturen meget tæt på vandet og er et populært udflugtsmål fra Husby.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 17 sommerhuse