Emne nr.: 160-A4212
Emne nr.: 160-A4212

Sommerhuse er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, der er masser af den, og det er naturligvis helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til aktiviteter i lokalområdet, er der populært sagt frit valg på alle hylder.

I din søgning efter et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få klaret bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

I et sommerhus til 14 personer er der plads til at imødekomme alle behov. Mens nogle af familiens medlemmer måske trænger til en gåtur i den friske luft, foretrækker andre af jer måske at blive indenfor og hygge med spil. Det er helt op til jer, hvad tiden skal bruges på i det sommerhus, I ender med at booke. Når faciliteter, størrelse, planlægning og pris skal gå op i en højere enhed, er et sommerhus til 14 personer en vældig fin løsning. Her får I uden tvivl rigtig meget ferie for pengene, fordi I er flere, der kan deles om lejeprisen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Når det gælder udvalget af fritidsaktiviteter, er der noget for enhver smag i Husby.

For dem, der er interesseret i religion, er det værd at besøge Husby kirke fra det 13. århundrede, som har en altertavle, prædikestol og arkader fra forskellige arkitektoniske byggefaser.

Klitlandskabet ved Husby tiltrækker møder mellem smådyr og insekter, der kan betragtes på stranden eller ved vandet.

Hvis du vil forsøde din ferie i Husby med en ridetur på stranden, kan du finde mange kompetente udbydere af rideture.

Det er værd at tage på rundtur i maleriske Husby, hvor I kan snakke med de lokale og slentre gennem gaderne i den lille by.

Nissum Fjord Naturpark lader jer udforske naturen meget tæt på vandet og er et populært udflugtsmål fra Husby.

Hvis du vil opdage spor fra istiden, kan du besøge den 600 m lange klippe Græm Klint og derfra gå langs den smukke strand.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 57 sommerhuse