Emne nr.: 130-C04068
Emne nr.: 130-C04068

Ferien er noget, hele familien går og glæder sig til i lang tid. Jo mere travlt man har i hverdagen, jo større bliver behovet for ferie - og jo længere tid synes man, at der går, til man endelig kan komme af sted. Men det er det hele værd. I jeres sommerhus har I tid til hinanden, og til alle de ferieoplevelser, der venter jer i lokalområdet.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde præcis det sommerhus, der matcher familiens behov. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få klaret bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Hvad er bedre end lidt ekstra luksus, når I er i færd med at booke jeres velfortjente ferie? I et sommerhus med luksusindretning får I blandt andet jeres helt egen pool. Her kan familien eller vennerne samles og nyde nogle skønne timer med afslapning, badning, sjove lege og boldspil. I et sommerhus med luksusindretning vil ferien føles særligt dejlig.

Sommerhuse med luksusindretning er meget populære. Af den grund er det en god ide at booke dit sommerhus med swimming pool, så snart I er klar over, hvor mange der skal med, hvornår I skal afsted, og hvor turen går hen. Når der er styr på bookingen, kan I roligt begynde at glæde jer til luksusferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der er utallige muligheder for at opleve den unikke natur og se på dyr i Husby.

Sejlrevir kan findes i nærheden af Husby, så vandsportsmænd og kvinder også får noget for pengene, og kan sejle med opblæste sejl langs den jyske vestkyst.

I klitterne ved Husby kan I observere mange fugle inklusive musvåger og tårnfalke.

På de smukke og uberørte strande ved Husby kan I flyve med drage på de blæsende dage - det er sjovt for både store og små.

Børnene har en masse sjov med at lege på stranden og bygge sandslotte i Husby.

Det er værd at tage på eventyr med kano i vandlandskabet ved Husby, da du kan komme helt tæt på floraen og faunaen ved vandet og glide stille over vandet.

Nissum Fjord Naturpark lader jer udforske naturen meget tæt på vandet og er et populært udflugtsmål fra Husby.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 93 sommerhuse