Artikler

 1. Luksus sommerhus Hals

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Hals. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
  luksus sommerhus i hals til udlejning_053-HA129
 2. Sommerhus Koldkær

  Koldkær er et smukt og roligt ferieområde ved Kattegat. Beliggende mellem Hou og Hals ved nogle af Nordeuropas bedste badestrande, og med storslået skov og klitter lige uden for døren er det bare at kaste sig ud i friluftsaktiviteterne, hvis det er det, I har lyst til. Her er egnshistorie med kugler og krudt, hyggelige byer og spændende attraktioner – og masser af fred og ro og frisk luft.
  Koldkær Emne nr. 053-HA207
 3. Sommerhus Hou

  I det charmerende fiskerleje Hou er rammerne sat til en vellykket familieferie. Hele to dejlige badestrande, en lystbådehavn, fine forhold for familiens lystfiskere og naturelskere. Klitterne indbyder til traveture, og området er ideelt at opleve fra cykelsadlen. Der er ikke langt til spændende byer med shopping og kultur, zoo, ørnereservat og mange andre aktiviteter og sjov for hele familien.
  Velholdt sommerhus til 6 personer beliggende på en stor grund i Hou tæt på børnevenlig sandstrand, legepladser og indkøb.
 4. Sommerhus Hals

  Hals er et meget populært ferieområde på den jyske østkyst, hvor du finder flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en super børnevenlig strand, et badeland og masser af oplevelser. Kør i tog gennem en mose, se hvordan man lavede salt i middelalderen og se mange af verdens vilde dyr på tæt hold i Aalborg Zoo.
  Skønt feriehus til 8 personer beliggende i Hals ca. 600 m fra den skønne og børnevenlige sandbadestrand.
 5. Sommerhus Bisnap

  Vælger I at holde jeres ferie i det naturskønne og uforstyrrede område ved Bisnap, er I tæt på børne- og handicapvenlige sandstrande, optimale forhold til vandre- og cykelture, hyggelige fiskerbyer med lystbådehavne og ægte dansk sommerstemning. I er også kun en kort køretur fra et fascinerende ørnereservat, zoologisk have og gode fiskevande. Betingelserne for en vellykket ferie er til stede.
  Stort sommerhus til 8 personber beliggende ca. 400 m fra den børnevenlige strand ved Bisnap.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier