I det charmerende fiskerleje Hou er rammerne sat til en vellykket familieferie. Hele to dejlige badestrande, en lystbådehavn, fine forhold for familiens lystfiskere og naturelskere. Klitterne indbyder til traveture, og området er ideelt at opleve fra cykelsadlen. Der er ikke langt til spændende byer med shopping og kultur, zoo, ørnereservat og mange andre aktiviteter og sjov for hele familien.
Vælg mellem 538 sommerhuse
Velholdt sommerhus til 6 personer beliggende på en stor grund i Hou tæt på børnevenlig sandstrand, legepladser og indkøb.
Velholdt sommerhus til 6 personer beliggende på en stor grund i Hou tæt på børnevenlig sandstrand, legepladser og indkøb. Sydvestvendt åben terrasse og fin have omkranset af buske og høje træer. I haven er der gynge og sandkasse samt en lille bålplads. Emne nr. 090-86938

Havnen i Hou er omdrejningspunktet for aktiviteterne i byen. Her er masser at se på og en hyggelig stemning med gamle fiskekuttere og flotte sejlbåde, en fin legeplads og et ishus. Havnens vartegn er vindharpeskulpturen, som består af to stævne fra ophuggede fiskekuttere, og som frembringer vestenvindens lyde. Hver mandag i sommerperioden afholdes kræmmermarked med ægte dansk sommerstemning og massevis af boder.

Danmarks østkyst har nogle af Nordeuropas fineste og mest børnevenlige strande, og Hou er et paradis for vandhunde med hele to af slagsen; Nordstranden og Sydstranden. Begge er overskuelige sandstrande med små laguner og lavt, roligt vand. Gå på jagt efter rav og smukke sten, leg i sandet og bad i det dejlige vand. Strandene er omgrænset af klithede, der danner små gryder, hvor I kan slappe af i fred og ro. Det kan anbefales at tage på stranden tidligt om morgen og se solen stå op – eller gå en aftentur og se den gå ned i Kattegat.

Hals er hovedbyen på Aalborg Kyst med gamle stemningsfyldte gader tæt på havnen. Om sommeren er der liv og glade dage på her med livemusik og udendørs servering på restauranterne. Gågaden i Hals består af mange fine specialbutikker og ved torvet finder I byens vartegn Hvalkæberne. Kæberne menes at stamme fra en hval på cirka 30 meter og 90 ton og er et imponerende syn.

Egnens historie kan opleves på Hals Skanse. På voldene står tre kanoner, som er udlånt af Tøjhusmuseet. I skansegården ligger Tøjhuset med museet og Krudtkammeret. Tøjhuset blev bygget omkring år 1800 til opmagasinering af våben og ammunition, og Krudtkammeret blev bygget i 1676 til opbevaring af krudt.

Der findes gode fiskeoplevelser både langs østkysten ved Hou og Hals, i Limfjorden og ved put & taks søer. På Havnen i Hou kan I leje en jolle og nyde den uforstyrrede ro til havs eller fiske fra molen eller stranden. I det naturskønne område mellem Hals og Hou, ligger Lagunen Fiskepark, der blot er en af Nordjyllands fiskeparker. Søen og omgivelserne er meget børne- og handicapvenlige og har fine faciliteter.

Lille Vildmosecentret i Storevorde indeholder spændende, interaktive udstillinger om mosen, og sommeren igennem afholdes der mange arrangementer for børn. I kan bl.a. flyve en tur i ørnesimulatoren, besøge den store elg og lege på den store naturlegeplads. I kan også være med, når de søde og sjove vildsvin fodres.

Har I ikke cykler med hjemmefra, kan I leje dem flere steder i området og begive jer ud på de mange cykelstier og anlagte ruter i den skønne natur ved Hou. En vandretur langs strand, klithede og i de store nåleskove er også en særlig oplevelse. Her er masser af frisk luft og fred og ro.

Aalborg er en hyggelig handels- og kulturby med oplevelser og aktiviteter for hele familien. Efter en shoppingtur i storcentret eller de mange små butikker i midtbyen kan man trænge til et hvil på en af byens cafeer, inden turen går videre til de spændende gallerier og Aalborg Zoo. Hils på en ny lille orangutangunge eller se de store isbjørne lege og boltre sig i vandet. I det flotte rovdyranlæg møder I de sjældne, asiatiske løver og Sumatra-tigre. Aalborg Zoo vandt i september 2015 guldmedalje i kategorien for dyreparker og akvarier med op til en halv million gæster årligt.

Ørnereservatet i Tuen er en attraktion i verdensklasse og en oplevelse for livet, når falkonererne indvier jer i rovfuglenes fascinerende verden. Oplev havørnen med sit enorme vingefang lige over jeres hoveder, den majestætiske kongeørn samt vandrefalkens og jagtfalkens utrolige flyvekunst og jagtteknik. En jagtteknik og et samarbejde, som de gamle grækere, vikingerne og ikke mindst alverdens konger og adelige har hyldet i årtusinder. Oplev på tætteste hold verdens største ørne blive fodret.

Leje af sommerhus i Hou med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Hou med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Hou er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Hou nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Hou - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Hou. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Hou. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Hou hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Hou her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi garanterer, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Hou, et feriehus i Hou eller en feriebolig i Hou, er der ikke andre, der har en lavere pris, end vi har. Feline giver dig ferie i Hou til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Hou nu!

Vælg mellem 538 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Super lækkert område.
Hals
2 voksne 5 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Perfekt område tæt på vandet det sidste hus på vejen.
Hou
3 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Fantastisk område, og super skøn strand
Hals
4 voksne 2 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Dejlig kort til stranden og kun en kort køretur til Hals og Hou.
Hou
5 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Lægger område
Hou

Andre artikler

  1. Sommerhus Hals

    Hals er et meget populært ferieområde på den jyske østkyst, hvor du finder flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en super børnevenlig strand, et badeland og masser af oplevelser. Kør i tog gennem en mose, se hvordan man lavede salt i middelalderen og se mange af verdens vilde dyr på tæt hold i Aalborg Zoo.
    Skønt feriehus til 8 personer beliggende i Hals ca. 600 m fra den skønne og børnevenlige sandbadestrand.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland