Vælger I at holde jeres ferie i det naturskønne og uforstyrrede område ved Bisnap, er I tæt på børne- og handicapvenlige sandstrande, optimale forhold til vandre- og cykelture, hyggelige fiskerbyer med lystbådehavne og ægte dansk sommerstemning. I er også kun en kort køretur fra et fascinerende ørnereservat, zoologisk have og gode fiskevande. Betingelserne for en vellykket ferie er til stede.
Vælg mellem 109 sommerhuse
Stort sommerhus til 8 personber beliggende ca. 400 m fra den børnevenlige strand ved Bisnap.
Stort, lyst sommerhus til 8 personer beliggende ca. 400 m fra den skønne og børnevenlige strand ved Bisnap. I lokalområdet Hou/Hals er der cykeludlejning, fiskesøer, svømmehal, hyggeligt havnemiljø, restauranter og særdeles gode indkøbsmuligheder. Emne nr. 192-1465

Stranden mellem Bisnap og Hou er en ca. 6 km lang overskuelige sandstrande med små laguner, flade klitter og uforstyrrede gryder. Kysten er en barre-kyst, så her bliver mere sand år for år, og småøer dannes i det lave rolige vand. Småøer, som både børn og voksne kan vade ud til, og hvor man kan lege, at man har sin egen ”øde ø”. På den fine hvide sandstrand er der lagt ramper ud, så alle kan komme helt ned til vandet. Kite- og windsurfere har fine udfoldelsesmuligheder her, og alle vi andre kan nyde at iagttage deres kunne. Brug dagen på stranden i samvær med familien med god tid til at slappe af og lege med børnene. Stranden er også skøn om aftenen, når solen går ned i Kattegat. Der er p-plads, toiletter og kiosk lige i nærheden.

Bisnap har en dagligvarebutik, og der er kun en kort gå-, cykel- eller køretur fra Bisnap til den gamle fiskerby Hals, der er områdets hovedby og en rigtig ferieby. De stemningsfyldte gader tæt på havnen, gågaden med specialbutikker og torvet med byens vartegn – Hvalkæberne, som menes at stamme fra en hval på cirka 30 meter og 90 ton. På voldene ved Hals Skanse står tre kanoner, som er udlånt af Tøjhusmuseet. I skansegården ligger Tøjhuset med museet fra år 1800 og Krudtkammeret fra 1676.

I Hou er havnen omdrejningspunktet for byens aktiviteterne. Her er en hyggelig stemning med gamle fiskekuttere og flotte sejlbåde, en fin legeplads og et ishus. Havnens vartegn er vindharpeskulpturen, som består af to stævne fra ophuggede fiskekuttere, og som frembringer vestenvindens lyde. Hver mandag i sommerperioden afholdes kræmmermarked med ægte dansk sommerstemning og massevis af boder.

På en travetur i klitterne og på stranden kan man nyde den friske og rene luft, freden og roen og det prægtige syn af havet. Området har også mange fine cykelstier – bl.a. i den nærliggende Koldkær Skov, en 60 ha plantage med både nåleskov og egekrat. Skoven er et yndet udflugtsmål til gå- eller cykelture, og er I til udfordringer og spænding, kan I tage på mountainbiketur på ruterne i skovene omkring Aalborg. Har I ikke cykler med hjemmefra, kan I leje dem flere steder i området.

Geocaching er en slags moderne skattejagt og en anderledes og spændende måde at opleve naturen og ferielandet på. Med en GPS går man på jagt efter skjulte skatte – de såkaldte caches. Cachene er ofte placeret i naturskønne områder eller på steder af historisk eller kulturel betydning. På Aalborg Kyst findes en del caches, som bare venter på at blive fundet.

Der findes gode fiskeoplevelser både langs østkysten, i Limfjorden og ved put & taks søer. På Havnen i Hou kan I leje en jolle og nyde den uforstyrrede ro til havs eller fiske fra molen eller stranden. Mellem Hals og Hou ligger Lagunen Fiskepark, der blot er en af Nordjyllands fiskeparker. Søen og omgivelserne er meget børne- og handicapvenlige og har fine faciliteter.

Lille Vildmosecentret i Storevorde indeholder spændende, interaktive udstillinger om mosen, og sommeren igennem afholdes der mange arrangementer for børn. I kan bl.a. flyve en tur i ørnesimulatoren, besøge den store elg og lege på den store naturlegeplads. I kan også være med, når de søde og sjove vildsvin fodres.

Kun 200 m. fra Kattegats smukke strande og med udsigt over Kattegat ligger Koldkær Svømmehal. Svømmehallen har 25 m baner, et minibassin til de yngste, rutsjebane og et stort udvalg af badedyr samt sauna. Et fint sted at tilbringe en dag i samvær med familien, hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter.

Aalborg er en hyggelig handels- og kulturby med oplevelser og aktiviteter for hele familien. Ta’ på shoppingtur i storcentret eller de mange små butikker i midtbyen og besøg de spændende gallerier og Aalborg Zoo. Her kan I bl.a. se de store isbjørne lege og boltre sig i vandet og møde de sjældne, asiatiske løver og Sumatra-tigre. Aalborg Zoo vandt i september 2015 guldmedalje i kategorien for dyreparker og akvarier med op til en halv million gæster årligt.

Ørnereservatet i Tuen er en attraktion i verdensklasse og en oplevelse for livet, når falkonererne indvier jer i rovfuglenes fascinerende verden. Oplev havørnen med sit enorme vingefang lige over jeres hoveder, den majestætiske kongeørn samt vandrefalkens og jagtfalkens utrolige flyvekunst og jagtteknik. En jagtteknik og et samarbejde, som de gamle grækere, vikingerne og ikke mindst alverdens konger og adelige har hyldet i årtusinder.

Leje af sommerhus i Bisnap med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du altid kan finde og leje et sommerhus i Bisnap med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Bisnap på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Bisnap nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Bisnap - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Bisnap. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Bisnap. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Bisnap hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Bisnap her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi lover dig, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Bisnap, et feriehus i Bisnap eller en feriebolig i Bisnap, er der ingen der har en billigere pris, end vi har. Feline er ferie i Bisnap til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Bisnap nu!

Vælg mellem 109 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Tæt på skov, stranden.
Hals
3 voksne 2 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 februar
Vi ELSKER området, grusstier, kæmpe grantræer og bælgragende mørke om aftenen, gør noget godt! Vi havde vores cykler med og Hals by var nærmest lige om hjørnet.
Hals
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Gode gåtursmuligheder
Bisnap
3 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Langt fra det meste, har du bil, så er det ok.
Hals
6 voksne 0 børn 1 husdyr 14 overnatninger 2023 juni
Dejlig beliggenhed tilpas afstand fra Hals.
Bisnap

Andre artikler

  1. Sommerhus Hals

    Hals er et meget populært ferieområde på den jyske østkyst, hvor du finder flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en super børnevenlig strand, et badeland og masser af oplevelser. Kør i tog gennem en mose, se hvordan man lavede salt i middelalderen og se mange af verdens vilde dyr på tæt hold i Aalborg Zoo.
    Skønt feriehus til 8 personer beliggende i Hals ca. 600 m fra den skønne og børnevenlige sandbadestrand.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland