Emne nr.: 313-IT5220.621.1
Emne nr.: 313-IT5220.621.1

En villa er det oplagte valg, når tiden igen er inde til at samle familie eller venner. Om det blot er for et par dage eller en længere periode, er en villa et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget godt i forhold til, at din søgning efter villa toscana spa har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af populære villaer. Det er en meget stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde nøjagtig den villa, der opfylder dine behov.

Når din søgning efter ”villa toscana spa” er ved at være ved vejs ende, fordi du har fundet præcis den villa, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig din villa i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

En villa med spa er et sikkert hit blandt hele familien. Her kan børnene hygge sig i de varme bobler. Når familiens yngste medlemmer er lagt i seng, kan mor og far nyde roen og lade tankerne flyve.

Det største udvalg af villaer med spa finder I her på portalen. Feline Holidays samler det største udbud, så I frit kan vælge netop den villa med spa, der er jeres favorit.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Borgo a Mozzano byder på en lille håndfuld butikker, hvor I kan handle til det daglige behov. Hvis I skal på shopping, kan en udflugt til provinshovedstaden Lucca anbefales. Den hyggelige by ligger blot 16 kilometer fra Borgo a Mozzano.

Fra Monte Antico er der cirka 30 minutter til havet. Turen fører jer igennem små landsbyer, der har rødder i fortiden.

Det toscanske køkken har et godt ry ude i verden på grund af sine kreativitet og iderigdom. I flere restauranter, på tavernaer og typiske trattorias serveres typiske italienske retter med kalv, svin, lam og fisk samt regionale grøntsager og krydderurter, der giver det toscanske køkken sin helt unikke velsmag.

Hvis man gerne vil op i de lidt højere luftlag, kan man besøge klatreparken II Giardino Sospeso. I trætoppene kan man slå sig løs på parkour-baner i forskellige sværhedsgrader.

På et bjerg, der hæver sig over Chiana-dalen, ligger Monte San Savino. Bygningerne i den gamle by afspejler stadig byens storhedstid i det 15. og 16. århundrede. I byen har man også fundet betydningsfulde levn fra den etruskiske periode.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din villa.

Skulle du finde den villa, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller spørgsmål omkring en villa, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til din villa.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af villaer. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 204 sommerhuse