Emne nr.: 140-ITA609
Emne nr.: 140-ITA609

Er der styr på hvilken villa, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få overstået bookingen nu. Når I har lejet en villa, er der kun ventetiden tilbage. I kan se frem til en dejlig ferie med lige præcis de oplevelser, I foretrækker.

I din jagt på en villa er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange villaer som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende villaer.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den villa, du er faldet for, er det tid til at få gennemført bookingen. Det giver ingen mening at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at andre kommer før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Skab plads og hygge til jer alle, når I booker en villa til 20 personer. Her er der plads og faciliteter, der imødekommer ønskerne hos 3-4 familier. Resten af ferieønskerne kan I snakke om undervejs. Vil I helst blive på matriklen og nyde hinandens selskab, eller kunne I godt tænke jer at tage på udflugt? Ydermere vil I ofte finde en lækker poolafdeling i jeres foretrukne villa med plads til 20 personer. Der er også gode muligheder for, at der er et aktivitetsrum, hvor I kan glæde jer til mange hyggelige og udfordrende timer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Borgo a Mozzano byder på en lille håndfuld butikker, hvor I kan handle til det daglige behov. Hvis I skal på shopping, kan en udflugt til provinshovedstaden Lucca anbefales. Den hyggelige by ligger blot 16 kilometer fra Borgo a Mozzano.

Bare en time med bil fra de kulturelle storbyer Firenze og Pisa, ligger Montecarelli, der er et godt udgangspunkt for dagsture i området.

Landskabsmæssigt har området rundt om Colle di Val d´Elsa en masse at tilbyde. Den yndefulde bjergkæde, Montagnola Senese, ligger praktisk talt lige op ad byen. De smukke dale ved Elsa ligger heller ikke langt fra Colle di Val d´Elsa.

I Cinigiano forener Toscanas farver sig. De frodige, tætte, grønne skove og det sølvfarvede genskær fra oliventræerne blander sig med sensommerens gule solsikkehoveder i det bløde bakkelandskab.

Cinigiano forbinder det vidtstrakte område ved Maremma med bjergene ved Monte Amiata og viser dermed Toscana fra en af sine smukkeste sider.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din villa.

Skulle du finde den villa, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af villaer. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 156 sommerhuse