Emne nr.: 313-IT5257.699.1
Emne nr.: 313-IT5257.699.1

Drømmen om en skøn ferie sammen med familien i en villa med pool er lige kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på portalen finder du nemlig det største udvalg af villaer med pool. Dermed får du det bedste overblik over alle mulighederne og betyder, at du uden videre kan finde og booke nøjagtig den villa med pool, som du helst vil have.

Adgangen til jeres egen pool er en kæmpe fordel, som hele familien vil nyde fuldt ud. Uanset årstiden og vejret vil der altid være et skønt klima i poolafdelingen, hvor du roligt kan regne med, at familiens yngste medlemmer vil opholde sig en god del af ferien.

Ønsket om at slippe væk fra jeres travle hverdag melder sig med mellemrum, men i hovedparten af året er det så godt som umuligt, at I alle kan tage en hel uge fri på samme tid. Heldigvis er det heller ikke nødvendigt. Mindre kan nemlig også gøre det, og en weekend eller en miniferie på 2-3 dage, hvor I kan slippe væk, og hvor I har tid til hinanden, er guld værd.

Ferien er noget, hele familien går og glæder sig til i lang tid. Jo mere hektisk hverdagen er, jo større bliver behovet for ferie - og jo længere synes man, at der går, til man endelig kan komme af sted. Men det er hele ventetiden værd. I jeres villa er der tid til hinanden, og til alle de ferieoplevelser, der venter jer i nærområdet.

Den mængde villaer, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde nøjagtig den villa, der opfylder familiens behov. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet din villa, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at den villa, du foretrækker, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det smukke Toscana kan opleves for fuld udblæsning i byen San Gimignano.

Domkirken Collegiata Santa Maria Assunta i San Gimignano trækker på magisk vis byens besøgende til. Den imponerende bygning fra det 12. århundrede blev udbygget i år 1466 af en berømt arkitekt, billedhugger og kunstsnedker.

Hvis man interesserer sig for byen San Gimignano og dens historie, skal man besøge museet "SanGimignano1300". Ved hjælp af reproduktioner bliver byens historie og udvikling fremstillet.

I den forhenværende kirke Chiesa del Quericchio i San Gimignano finder man i dag et museum med en imponerende kunstsamling.

Bymuseet i San Gimignano går under navnet Museo Civico og ligger i "Torre Grossa", en af byens berømte slægtstårne.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den villa, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder den villa, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af villaer. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 50 sommerhuse