Emne nr.: 537-339199
Emne nr.: 537-339199

Hvert år er der stor efterspørgsel efter de forskellige villaer, og det er der gode grunde til. Der er tale om en attraktiv form for ferie, hvor I rigtig kan nyde al den tid, I har til hinanden i jeres villa. At I også får nem adgang til spændende oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Det er væsentligt, at den mængde af villaer, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig den villa, der imødekommer dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når søgningen er slut, og du sidder tilbage med den villa, der imødekommer jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Din jagt efter ”villa med pool portugal” er lige kommet et stort skridt tættere på at lykkes. Hos os finder du nemlig til hver en tid det største, samlede udvalg af skønt beliggende villaer med pool. Antallet af villaer, du kan vælge mellem, har stor betydning for, hvor vellykket ferien bliver; jo flere der er, jo bedre chancer har du for, at alle ønsker kan blive virkeliggjort.

Uanset hvilken villa du vælger, kan hele familien roligt begynde at glæde sig, til I skal af sted. En villa med pool betyder, at I får de bedste og mest luksuriøse rammer omkring ferien. Og ikke nok med det: I får naturligvis også nem adgang til de aktiviteter og oplevelser, som lokalområdet byder på.

Villaerne med pool er eftertragtede hele året, og selv om mange vælger at tage af sted i 1-2 uger, er det ikke en nødvendighed. Mindre kan også gøre det; faktisk er en miniferie eller en forlænget weekend på 3-4 dage i sådan en villa en stadigt mere populær ferieform. Familien slipper væk fra hverdagen og vender tilbage fulde af ny energi.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Portugal er en populær feriedestination i Europa. Strandene i Algarve er blandt de mest populære rejsemål for europæere. Placeringen ved Atlanterhavet præger landet meget, og begejstrer flere hundredetusind turister hvert år.

Deltag i en guidet byvandring gennem Portugals hovedstad Lissabon, og lær de spændende detaljer om den vesteuropæiske by ved Atlanterhavet's historie at kende.

Aquapark Zoomarine byder sine besøgende velkommen til et spændende piratshow. Jeres børn vil elske det, og de vil sikkert fortælle dig om piraternes liv lang tid efter.

Évora er en af de mest historiske byer i Portugal. Især "Capelo des Ossos" (Kapellet af knogler" vil blive husket i lang tid af især børn.

Skal I på ferie til Algarve, bør I helt bestemt besøge deres bedste sandstrækning Porto de Mós.

Besøg Newgrange! Den store gravhøj fra den tidlige stenalder har været på UNESCOs verdenskulturarvsliste siden 1990'erne og er helt sikkert et besøg værd.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker din villa til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den villa, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en villa, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din villa.

Vi har mange års erfaring med udlejning af villaer, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 1.017 sommerhuse