Længst mod nordvest i Portugal ligger Costa Verde med skønne sandstrande, klipper og et frodigt landskab. Dourodalens vinmarker, majestætiske bjerge og naturparken Peneda-Gerês dækker alle behov for naturoplevelser, og Porto er et charmerende sammenkog af historiske seværdigheder og moderne byliv.
Vælg mellem 309 sommerhuse
Moderne hus "Casa Resende" på 160 m² til 6 personer med udendørs pool beliggende 2,3 km fra centrum af Vila Nova de Cerveira.
Moderne hus "Casa Resende" på 160 m² til 6 personer med udendørs pool beliggende 2,3 km fra centrum af Vila Nova de Cerveira. Fra huset er der en fantastisk panoramaudsigt over bjergene og floden. Emne nr. 316-PT2035.100.1

En dag eller flere ved Altanterhavs grønne vand og dejlige strande hører ferien til. De fine sandstrande langs Costa Verde er nemme at komme til og er sjældent overfyldte, så det er let at finde en uforstyrret plet, hvor I kan slappe af og lege med børnene i fred og ro. Feriestedet Vila Praia da Ancora længst mod nord i regionen har en smuk, afskærmet bugt, som strækker sig mellem byens to oldtidsfæstninger. Stranden Moledo nær Caminha, har det eftertragtede Blå Flag og er berømt for de dejlige sandklitter og kraftige bølger, hvor surfere kan boltre sig. Den charmerende ferieby Espinho ligger 20 km syd for Porto, og stranden Praia de Espinho er den smukkeste strand i nærheden af Porto.

Nationalparken Peneda-Gerês er Portugals eneste nationalpark og største naturseværdighed. Den over 70.000 hektar store park afgrænses i nord af de to bjerge Peneda og Gerês og mod syd af floden Cávado, og parken er det område i Europa, der er mindst udforsket. Landskabet i parken består af høje granitklipper, højsletter og egetræsskove, og her kan I opleve planter og dyr, der ikke findes andre steder i verden. En af parkens store seværdigheder er de vilde portugisiske-galisiske ponyer. Man kan få mange timer til at gå i nationalparken, både med at vandre, klatre og ride i den skønne natur og sejle i kajak på søerne. Lystfiskere er ikke til at rive fra floderne og søerne i Caniçada.

Historien har sat sine spor i nationalparken bl.a. med de over 5.000 år gamle stendysser ved byerne Castro Laboreiro, Pitões og Tourém. Romerske milepæle markerer den romerske hærvej, som gik fra Braga i Portugal over Spanien og videre til Rom. Om sommeren går en af de største pilgrimsvandringer i Portugal til kirken São Bento da Porta Aberta i Peneda-Gerês.

Besøg også middelalderbyen Vila do Conde ved kysten og det berømte Santa Clara Kloster med den imponerende 5 km lange akvædukt, der er bygget på ikke mindre end 999 buer. Landsbyen Cabeceiras de Basto og St. Michaels kloster med den 33 m høje kuppel er bestemt også et besøg værd. Vila Nova da Gaia er portvinens sande hjemsted, og det er muligt at komme med på rundture til de verdensberømte gårde.

Fiskerbyerne Matosinhos og Leça da Palmeira nord for Porto er kendt for at have nogle af Portugals bedste fiske- og skaldyrsrestauranter. Og dem er der ellers mange af. Med havets uendelige spisekammer og de frugtbare dale er der altid friske og lokale råvarer til rådighed.

Porto ligger på den nordlige side af floden Douro et par km fra Atlanterhavet. Portos specielle broer og berømte portvin er nok det, byen er mest kendt for, men der er mange andre grunde til at besøge den smukke by. Porto er Portugals næststørste by og bliver betragtet som hovedstaden i landets nordlige del. Tidernes skiftende stilarter har givet byen en unik charme.

Århundreders handel har gjort det moderne Porto til et verdenscenter, og samtidig er byen rig på historiske seværdigheder. Det gamle Ribeira distrikt med snævre gader og spændende buegange langs flodbredden er optaget på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Avenida dos Aliados er byens storslåede boulevard med grønne oaser og smukke neoklassiske bygninger, bl.a. Bolsa, der er Portos børs. På et klippefremspring med et fantastisk udsyn over byen og floden ligger katedralen Sé. Den gotiske kirke Igreja de São Francisco fra det 14. årh. er med dens barokke indre blandt de flotteste i hele Portugal. En af Portos mest iøjnefaldende landemærker er den 72 m høje jernbro Dom Luis I, der er et sandt mesterværk i ingeniørkunst. Ta’ på gondol rundtur fra lystbådehavnen og oplev byen fra vandsiden.

Portos mest koncentrerede indkøbsområde er gågaden Rua Santa Catarina, der bugner af nationale og internationale mærker. Tiltrængte pauser på shoppingturen kan holdes på en af kvarterets mange Belle Epoque-cafeer.

Leje af sommerhus i Costa Verde med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Costa Verde med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Costa Verde har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Costa Verde nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Costa Verde - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Costa Verde. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Costa Verde. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Costa Verde hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Costa Verde her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ingen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Costa Verde, et feriehus i Costa Verde eller en feriebolig i Costa Verde er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Costa Verde til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Costa Verde nu!

Vælg mellem 309 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Portugal

    Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
    Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.