Sol, et behageligt klima og Atlanterhavet lige uden for døren, ja så bliver det ikke bedre. Costa de Lisboa kan byde på en ferie med kultur, afslapning, skøn natur og spændende oplevelser for hele familien. De dejlige strande ligger side om side med mondæne badebyer og hyggelige fiskerlandsbyer.
Vælg mellem 222 sommerhuse
Moderne lejlighed til 2 personer med en fantastisk udsigt over Lissabon og floden Tejo.
Moderne lejlighed til 2 personer med en fantastisk udsigt over Lissabon og floden Tejo. Lejligheden er på 50 m² og ligger på øverste etage i en 15-etagers bygning med elevator. Emne nr. 364-PT-1170-02

Kystens hovedby er Lissabon, som er bygget på syv høje. På toppen af den ene høj, i bydelen Alfarma ligger middelalderborgen Castelo de São Jorge som et af byens vartegn. Fra borgen er der en fantastisk udsigt over det meste af Lissabon. I bydelen Belem ved floden Tajo ca. 5 km fra Lissabons centrum finder I det berømte Belem tårn og Jerónimos-klosteret, der er med på UNESCOs verdensarvsliste. Der er gratis adgang til den spændende og smukt udsmykkede kirke og til selve klosteret. I klosterets vestlige fløj har The Marine Museu til huse. Museet er et af de bedste og mest besøgte i Portugal. Her kan I lære om den portugisiske maritime fortid helt frem til det 19. årh. Den permanente udstilling omfatter bl.a. modeller af flodbåde, skibe, samt våben, uniformer og navigationsudstyr. Samme sted ligger også planetariet Planetario Calouste Gulbenkian.

Lissabon katedralen fra 1150 er et storslået romansk bygningsværk. Katedralen blev bygget til at modstå maurernes angreb, men tabte kampen til senere jordskælv. Katedralen er heldigvis renoveret, og de indvendige skatte er velbevarede: kapellet fra det 14. årh. og sakristiet med relikvier, ikoner og religiøs kunst fra det 15. og 16. årh.

Ta’ den Eiffeltårns-lignende elevator Santa Justa op til ruinen af kirken Convento de Carmo og til Bairro Alto, der er en af de ældste bydele med huse tilbage til det 17. årh. Shopping i den charmerende bydel er en særlig oplevelse pga. de mange anderledes forretninger. I Baixa og Chiado ligger de mere traditionelle butikker og de internationale modehuse samt elegante caféer. Alfama er hovedstadens mest livlige og meget autentisk kvarter - f.eks. sælger de lokale kvinder fisk fra deres gadedør om morgenen. Tirsdag og lørdag afholdes marked på det lokale Tyvenes Marked på Campo da Santa Clara, hvor man kan finde alt fra kitsch til kvalitetsvarer. Også på markedet i São Vicente de Fora kan I gøre spændende fund.

Interesserer I jer for kunst, må I besøge det meget berømte Berardo museum, der har en af Europas vigtigste moderne kunstsamlinger. Et andet meget besøgt museum er Portugals Transport museum med verdens største og flotteste samling af kongelige vogne. Også børnene vil blive begejstret for denne eventyrlige verden.

Trænger I til et pusterum mellem seværdigheder og shopping, kan Lissabons botaniske have, Jardim Botânico anbefales. Haven er Europas ældste botaniske have og et overflødighedshorn af skønhed med flotte haver, skyggefulde træer, palmer og fontæner.

I den nye bydel Parque das Nacoes ligger et af verdens største akvarier; Lisbon Oceanarium, der hvert år besøges af over en mio. gæster. Foruden den permanente udstilling med 8000 havdyr og 7 mio. liter saltvand, er der hele tiden særudstillinger, og hvert år udvides akvariet med nye bygninger.

I Lisbon Zoo venter jer en verden af oplevelser. Fra californiske søløver til Cubas slanger, fra afrikanske gorillaer og savannens elefanter og giraffer til bondegårdens klappedyr. Sejl ud til delfinerne og ta’ en tur med togbanen eller i radiobilerne. Alt sammen midt i Lissabon.

Nyd et krydstogt på Tajo langs Lissabons havnefront og beundre byens monumenter og bakker fra søsiden. Det er en fantastisk mulighed for at se den oprindelige røde bro, Ponte 25 de Abril. Turen varer ca. 1,5 timer, og Hop-on hop-off-systemet giver jer mulighed for selv at tilrettelægge tur. Ruten starter og slutter ved Terreiro do Paço og kommer forbi Cacilhas og Belem. Billetter kan købes om bord og er gyldige i 24 timer.

Blot en kort køretur fra byen kommer I til den smukke by Sintra, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste pga. dens enestående arkitektur. Gå på opdagelse i middelalder klostre og storslåede slotte og palæer, ikke mindst Tornerose slottet Palacio da Pena, der er omkranset af en smuk park med søer og eksotiske planter. Også den tidligere fiskerlandsby Cascais ligger tæt på Lissabon. Der er en helt særlig afslappende atmosfære i de smalle gyder mellem de traditionelle hvide portugisiske huse, og de skønne badestrande omgivet af stejle klinter frister til en dag ved stranden i fred og ro i samvær med familien og lyden af havet. Tæt på Lissabon finder I også andre dejlige badestrande, f.eks. Carcavelos, Caxias og Estoril.

Leje af sommerhus ved Costa de Lisboa med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Costa de Lisboa med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning ved Costa de Lisboa har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus ved Costa de Lisboa nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Costa de Lisboa - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Costa de Lisboa. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Costa de Lisboa. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Costa de Lisboa hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Costa de Lisboa her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Costa de Lisboa, et feriehus ved Costa de Lisboa eller en feriebolig ved Costa de Lisboa er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie ved Costa de Lisboa til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Costa de Lisboa nu!

Vælg mellem 222 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 11 overnatninger 2024 april
Hyggelig kaffebar lige overfor. Indkøbsmuligheder i selve bygningen, og metrostation med forbindelse til lufthavn lige overfor.
Lissabon

Andre artikler

  1. Feriebolig Portugal

    Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
    Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.