Algarve på Portugals sydkyst er det perfekte valg til en familieferie med sol, strand og oplevelser. Atlanterhavs kysten har mere end 100 sandstrande, hvoraf nogle af de allerbedste kun kan nås fra havsiden. Hyggelige bugter og spændende klippeformationer, grotter og hvide sandstrande. Inde i landet er der også masser af herlige oplevelser og skøn natur, så udflugtsmuligheder er der rigeligt af.
Vælg mellem 783 sommerhuse
Luksuriøst rækkehus til 6 personer med privat pool centralt beliggende i Castro Marim Golf & Country Club i Algarve.
Luksuriøst rækkehus til 6 personer med privat pool centralt beliggende i Castro Marim Golf & Country Club i Algarve. Til resortet hører 3 smukt anlagte golfbaner med 27 huller omgivet af naturreservatet Sapal. Fra huset er der en fantastisk udsigt over bjergene og Atlanterhavet. Emne nr. 364-PT-8950-02

Langs den skønne kystlinje i Algarve ligger små autentiske bade- og fiskerbyer på rad og række og udstråler idyl og hygge. Gå på opdagelse og find de charmerende restauranter, hvor der serveres alt godt fra havet og andre lokale lækkerier. Lad roen falde på jer og nyd at have god tid.

Den største ferieby på Algarve kysten er Albufeira. Gå en tur i den gamle bydel med snævre brostensbelagte gader, grønne oaser og små fortovscaféer. Her finder I fine butikker med især tøj og lædervarer, men også gavebutikker og mulighed for at købe dagligvarer. Flere gange ugentligt er der markeder rundt omkring i byen. Den smukke marina i byens vestlige del er ikke til at overse, da alle huse er malet i smukke stærke farver. Hyg jer med at følge aktiviteterne på marinaen og stil sulten og tørsten ved en af de mange restauranter. Den lange strandpromenade er oplagt til en dejlig gåtur – og det er kun endnu smukkere ved solnedgang.

Albufeira har to hovedstrande: Praia dos Pescadores, hvor der er rigtig mange lækre fiskerestauranter, og Praia do Túne. På begge de skønne hvide sandstrande er der plads til, at de voksne kan slappe af i liggestole, mens de yngste børn leger i sandet, samler sten og sopper, og de større børn afprøver de mange muligheder for vandsport.

Algarves mere end 100 herlige sandstrande har noget for enhver smag. Her er små afsides beliggende strande i bugter, som I kun kan komme til, hvis I lejer kajakker. Her er uforstyrrede strande, hvor I kan tilbringe en dag til lyden og det smukke syn af havet og nyde samværet med familien i jeres helt eget ferieparadis. Og så er der de større livlige strande.

Faro er regionens hovedby, og især i den gamle bydel, Cidade Velha, fornemmer man byens historie. Bydelen er omgivet af romerske mure fra det 9. årh., og her ligger byens katedral fra det 13. årh. og klostret fra det 16. årh., der i dag er Faro’s arkæologiske museum med bl.a. en udstilling om den arabiske besættelse. Nyd et besøg på markedet Largo do Mercado og lækkerierne på byens restauranter i gågaden Rua de Santo Antonio. Ved Faro ligger også et 17.000 hektar stort naturreservat, Ria Formosa lagunen, der hvert år besøges af hundredvis af trækfugle. Ta’ på en af de guidede bådture i reservatet.

I Guia få km fra Albufeira ligger Theme Park Zoomarine, hvor I kan opleve delfiner, sæler, søløver i det fri samt rovfugle og spændende tropiske fugle. Her er også et akvarie med hajer, vandrutsjebaner og masser af sjov for hele familien.

Der er mere vandshow at hente i Aqualand Algarve i Alcantarilha, i Aquashow Park i Quarteira og i Slide & Splash – Water Slide Park i Lagoa. Alle steder er der vandrutsjebaner i alle afskygninger og til vandhunde i alle aldre.

Krazy World er en hyggelig mini zoo med krokodiller, slanger, skildpadder, kameler og mange flere dyr. Derudover er der også en klappezoo, minigolf, gokartbane, legeplads, swimmingpool – ja kort sagt masser af aktiviteter til en dejlig dag for hele familien.

Det er nemt at komme omkring i Algarve. Har I ikke lejet en bil, findes her både busser og tog. Ta’ på tur til verdens ende – det kaldes Sagres ved Kap Sankt Vincent, der er Europas sydligste punkt. I kan også tage på jeep safari med guide ind i landet og opleve mandeltræer, appelsinlunde, korkeg og eukalyptustræer. Turen kunne gå til den hyggelige lille landsby Loule, der har Algarve kystens mest populære madmarked. Eller til landsbyen Silves, hvor borgen Castello de Silves er en af regionens største vartegn. I bjergene i Algarves nordligste del ligger den flere tusinde år gamle spaby Monchique.

Leje af sommerhus i Algarve med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Algarve med netop den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning i Algarve på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Algarve nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Algarve - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Algarve. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Algarve. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Algarve hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Algarve her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Algarve, et feriehus i Algarve eller en feriebolig i Algarve er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Algarve til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Algarve nu!

Vælg mellem 783 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 9 overnatninger 2022 september
Laaaaangt ude på landet. 6 km til. Nærmeste lille by. Samme afstand til indkøb.
São Brás de Alportel

Andre artikler

  1. Feriebolig Portugal

    Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
    Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.