Albufeira er en eftertragtet ferieby på Algarve kysten. Byen har alt, hvad der skal til en god familieferie; dejlige børnevenlige badestrande, naturskønne omgivelser, hyggeligt byliv og masser at se på og foretage sig. Kysten har mere end 100 strande, så I finder nemt lige den strand, der passer til jeres ønsker; f.eks. en lille rolig strand eller en større med aktiviteter for de store børn.
Vælg mellem 256 sommerhuse
Stort, hyggeligt hus "Vila Paraiso" på 350 m² til 8 personer med udendørs pool beliggende 5 km fra centrum af byen Albufeira.
Stort, hyggeligt hus "Vila Paraiso" på 350 m² til 8 personer med udendørs pool beliggende 5 km fra centrum af byen Albufeira. Huset har en dejlig stor terrasse og ligger 2,6 km fra havet og stranden. Emne nr. 316-PT6800.640.1

Albufeira er den største ferieby på Algarve kysten. Gå en tur i den gamle bydel med snævre brostensbelagte gader, hvidkalkede huse og hyggelige fortovscaféer. Her finder I spændende butikker med især tøj og lædervarer, men også gavebutikker og dagligvareforretninger. I løbet af ugen er der flere markeder rundt omkring i byen. Den smukke marina i byens vestlige del er ikke til at overse, da husene her er malet i smukke stærke farver. Hyg jer med at følge aktiviteterne på marinaen, stil sulten og tørsten ved en af de mange restauranter og nyd synet af havet og de mange farvestrålende både i havnen. Gå en afslappende tur på strandpromenaden og nyd freden og roen – og måske den smukke solnedgang. Familiens unge medlemmer vil elske at besøge byens natteliv.

Gå ikke glip af de fine historiske seværdigheder. Besøg f.eks. de smukke kirker San’t Ana Church og Igreja Matriz og statuen af St. Vincente of Albufeira. Spiller I golf, er Albufeira det perfekte sted at udvide golfsæsonen. I bil kommer I nemt til hele seks golfbaner.

Albufeira ligger helt ud til Atlanterhavets blågrønne vand og flotte klippeformationer. Byen har to hovedstrande: Praia dos Pescadores, hvor der er rigtig mange lækre fiskerestauranter, og Praia do Túne. På begge de skønne hvide sandstrande er der plads til, at de voksne kan slappe af i liggestole, mens de yngste børn leger i sandet, samler sten og sopper, og de større børn afprøver de mange muligheder for vandsport.

Det er nemt at komme omkring i Algarve, også selv om I ikke lejer en bil. Tog og busser tager jer, hvorhen I vil. Og I kan tage på jeep safari med guide ind i landet. Opleve det naturskønne landskab med grønne bakker, mandeltræer, appelsinlunde og figentræer. Turen kunne gå til den hyggelige lille landsby Loule, der har Algarve kystens mest populære madmarked. Her finder I alle tænkelige lækkerier fremstillet af lokale råvarer. Eller til landsbyen Silves, hvor borgen Castello de Silves er en af regionens største vartegn. I bjergene i Algarves nordligste del, kun en halv time fra Albufeira, ligger den flere tusinde år gamle spaby Monchique, hvor I kan slukke tørsten i vand fra de mange kilder.

Området ved Albufeira er også ideelt, hvis I kan li’ at opleve ferielandskabet på cykel. Cykler kan lejes lokalt, og på cykel får I dele af Algarve at se, som man ellers ikke oplever som turist. Ønsker I det, kan I få hjælp til at tilrettelægge turen, så den passer til jeres familie.

I Guia få km fra Albufeira ligger Theme Park Zoomarine, hvor I kan opleve delfiner, sæler og søløver boltre sig samt rovfugle og spændende tropiske fugle. Her er også et akvarie med hajer, og vandrutsjebaner sørger for sjov og en forfriskende tur i vandet.

Kun en kort køretur fra Albufeira er der mere vandshow at hente. F.eks. Aqualand Algarve i Alcantarilha, Aquashow Park i Quarteira og Slide & Splash – Water Slide Park i Lagoa. Alle steder er der vandrutsjebaner i alle afskygninger og til vandhunde i alle aldre. Er børnene lidt større, må aktiviteterne gerne være lidt vildere. I den fantastiske natur med smukke strande og grotter ved Polvo Watersports i Quarteira venter oplevelserne jer ude på vandet og i luften med bl.a. paragliding, jetski og bananbåde – og på gode dage får I følgeskab af delfiner. Både en stor naturoplevelse og masser af action.

I Algoz 17 km nord for Albufeira finder I Krazy World, der er en kombineret mini zoo og aktivitetspark. Her møder I bl.a. krokodiller, slanger, skildpadder, kameler og en klappezoo. Derudover kan I udfordre hinanden i minigolf og på gokartbanen, børnene kan hygge sig på legepladsen, og I kan tage en afkølende dukkert i den store swimmingpool. En dag i samvær med familien går hurtigt i Krazy World.

Leje af sommerhus i Albufeira med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Albufeira med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Albufeira på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Albufeira nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Albufeira - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Albufeira. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Albufeira. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Albufeira hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Albufeira her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Albufeira, et feriehus i Albufeira eller en feriebolig i Albufeira er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Albufeira til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Albufeira nu!

Vælg mellem 256 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Portugal

    Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
    Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.