Portugals hovedstad har oplevelser til hele familien. Smukke seværdigheder som middelalderborge, klostre og katedraler, autentiske bydelen med snoede stræder, sporvogne og livlige markeder. Snup et hvil i den smukke botaniske have, og lad børnene bestemme og ta' i zoo eller det store akvarie. Transport museet og kunstmuseet Berardo er også et besøg værd. Og så er der ikke langt til stranden.
Vælg mellem 136 sommerhuse
Rummelig 2-værelses lejlighed på 53 m² til 2 personer beliggende i et moderne og komfortabelt lejlighedshotel midt i Lissabon.
Rummelig 2-værelses lejlighed på 53 m² til 2 personer beliggende i et moderne og komfortabelt lejlighedshotel midt i Lissabon. Lejligheden ligger kun 400 m fra metrostation. Emne nr. 316-PT4850.115.2

Lissabon er bygget på syv høje, og på toppen af den ene i bydelen Alfarma ligger middelalderborgen Castelo de São Jorge som et af byens vartegn. Fra borgen er der en fantastisk udsigt over det meste af Lissabon. Nyd også det flotte udsyn fra udsigtspunktet Mirador de Santa.

Smukt beliggende ved floden ca. 5 km fra Lissabons centrum finder I bydelen Belem. Her ligger et af byens vigtigste monumenter; Jerónimos-klosteret, der er med på UNESCOs verdensarvsliste. Der er gratis adgang til den spændende og smukt udsmykkede kirke og til selve klosteret. Det er et must at lægge vejen forbi det berømte Belem tårn og bydelens smukke parker.

Lissabon katedralen fra 1150 er et storslået romansk bygningsværk. Katedralen blev bygget, så det kunne modstå maurernes angreb, men senere jordskælv kunne bygningen ikke stille op mod. Katedralen er heldigvis renoveret, og de indvendige skatte er velbevarede: kapellet fra det 14. årh. og sakristiet med relikvier, ikoner og religiøs kunst fra det 15. og 16. Årh.

Ta’ den Eiffeltårns-lignende elevator Santa Justa op til ruinen af kirken Convento de Carmo og til Bairro Alto, der er en af de ældste bydele med huse tilbage til det 17. årh. Shopping i den charmerende bydel er en særlig oplevelse pga. de mange anderledes forretninger. I Baixa og Chiado ligger de mere traditionelle butikker og de internationale modehuse samt elegante caféer. Alfama er hovedstadens mest livlige og meget autentisk kvarter - f.eks. sælger de lokale kvinder fisk fra deres gadedør om morgenen. Tirsdag og lørdag afholdes marked på det lokale Tyvenes Marked på Campo da Santa Clara, hvor man kan finde alt fra kitsch til kvalitetsvarer. Også på markedet i São Vicente de Fora kan I gøre spændende fund.

Interesserer I jer for kunst, må I besøge det meget berømte Berardo museum, der har en af Europas vigtigste moderne kunstsamlinger. Et andet meget besøgt museum er Portugals Transport museum med verdens største og flotteste samling af kongelige vogne. Også børnene vil blive begejstret for denne eventyrlige verden.

Trænger I til et pusterum mellem seværdigheder og shopping, kan Lissabons botaniske have, Jardim Botânico anbefales. Haven er Europas ældste botaniske have og et overflødighedshorn af skønhed med flotte haver, skyggefulde træer, palmer og fontæner.

I den nye bydel Parque das Nacoes ligger et af verdens største akvarier; Lisbon Oceanarium, der hvert år besøges af over en mio. gæster. Foruden den permanente udstilling med 8000 havdyr og 7 mio. liter saltvand, er der hele tiden særudstillinger, og hvert år udvides akvariet med nye bygninger.

I Lisbon Zoo venter jer en verden af oplevelser. Fra californiske søløver til Cubas slanger, fra afrikanske gorillaer og savannens elefanter og giraffer til bondegårdens klappedyr. Sejl ud til delfinerne og ta’ en tur med togbanen eller i radiobilerne. Alt sammen midt i Lissabon.

En kort køretur fra byen kommer I til den smukke by Sintra, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste pga. dens enestående arkitektur. Gå på opdagelse i middelalder klostre og storslåede slotte og palæer, f.eks. Tornerose slottet Palacio da Pena, der er omkranset af en smuk park med søer og eksotiske planter. Også den tidligere fiskerlandsby Cascais ligger tæt på Lissabon. Der er en helt særlig afslappende atmosfære i de smalle gyder mellem de traditionelle hvide portugisiske huse, og de skønne badestrande omgivet af stejle klinter frister til en dag ved stranden i fred og ro i samvær med familien og lyden af havet. Tæt på Lissabon finder I også andre dejlige badestrande, f.eks. Carcavelos, Caxias og Estoril.

Leje af sommerhus i Lissabon med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Lissabon med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Lissabon er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Lissabon nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Lissabon - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Lissabon. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Lissabon. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Lissabon hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Lissabon her

Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Lissabon, et feriehus i Lissabon eller en feriebolig i Lissabon er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Lissabon til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Lissabon nu!

Vælg mellem 136 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 11 overnatninger 2024 april
Hyggelig kaffebar lige overfor. Indkøbsmuligheder i selve bygningen, og metrostation med forbindelse til lufthavn lige overfor.
Lissabon

Andre artikler

  1. Feriebolig Portugal

    Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
    Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.