Emne nr.: 524-2756225
Emne nr.: 524-2756225

Efteråret er en dejlig tid til en tur med familie og/eller venner. Lej en feriebolig så I sammen kan nyde nogle dejlige dage. I kan planlægge tiden i den feriebolig, I vælger, lige som I har lyst til. Trænger I til nogle hyggelige timer indendøre med leg, spil og god mad eller vil I hellere ud i den friske luft og opleve lokalområdet?

Selvom man ikke umiddelbart skulle tro det, så er oktober en af de mest efterspurgte måneder, når året så småt begynder at gå på hæld. Mange familier booker en feriebolig til familiesammenkomst på denne tid af året. Står du i samme situation? Så er det en god ide at begynde søgningen efter en feriebolig så hurtigt som muligt. Jo hurtigere I kommer i gang med at søge, jo flere ferieboliger vil der være at vælge mellem.

Uanset hvilken feriebolig, I ender med at leje, kan I glæde jer til en skøn ferie med familien eller vennerne. Tænk på forhånd over, hvor I gerne vil hen, hvad I gerne vil opleve, og hvad der gør jeres ferie til drømmeferien. Når I har lejet en feriebolig og planlagt aktiviteterne for ferien, er der kun tilbage at begynde at glæde jer til afgang.

Den mængde ferieboliger, du får mulighed for at vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere ferieboliger der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop den feriebolig, der matcher jeres ønsker. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi til hver en tid har det største udvalg.

Når jagten er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal forme rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen på plads. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ved Det Liguriske Hav ligger kvarteret Lido di Camaiore, der takket være sin placering tæt på kysten, råder over en fire kilometer lang sandstrand - det perfekte sted til afslappende badeferie.

Hvis man gerne vil op i de lidt højere luftlag, kan man besøge klatreparken II Giardino Sospeso. I trætoppene kan man slå sig løs på parkour-baner i forskellige sværhedsgrader.

Hvis I gerne vil være aktive, er det også muligt i Celle Sul Rigo. Her kan man altid gå sig en rask tur, vandre i området eller svinge sig på cykelsadlen. Med sin ideelle placering er Celle Sul Rigo et godt udgangspunkt for ture i det toscanske landskab.

Spiagge Bianche er en smuk, ren sandstrand, der med sit flade vand er perfekt til børnefamilier. Med sit hvide sand og turkise vand har man følelsen af at være landet på en caribisk ø.

Den pragtfulde Villa Medici L`Ambrogiana i Montelupo Fiorentino er opført af den indflydelsesrige familie Ambrogi og er blevet udbygget i de efterfølgende århundreder.

Bare en time med bil fra de kulturelle storbyer Firenze og Pisa, ligger Montecarelli, der er et godt udgangspunkt for dagsture i området.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle ferieboliger. Du vil altid være dækket af prisgarantien, når du lejer din feriebolig hos os.

Såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 5.336 sommerhuse