Emne nr.: 313-IT5330.643.1
Emne nr.: 313-IT5330.643.1

Er I ved at organisere en tur med vennerne, eller skal I fejre en større begivenhed i familien, hvor der er behov for plads til mindst 12 personer? Så er det en god ide at leje en feriebolig. Her er der plads til jer alle, og faciliteterne vil afspejle det personantal, I er. For eksempel vil der være flere soveværelser, badeværelser, ekstra plads og tilstrækkeligt med stole og service til alle. Det betyder også, at der ikke er nogen grund til at fylde bilen med ekstra puder og tallerkner, men i stedet bare nyde at alt er, som det skal være i den feriebolig, I ender med at booke.

Uanset hvilken feriebolig I ender med at leje, kan det altid svare sig at være tidligt ude. Der er stor efterspørgsel på ferieboligerne op til højtider, helligdage og i forbindelse med ferier. Inden I ved af det, står årets tur med familie eller venner for døren, og så er det godt, at man er velforberedt. I stedet for at få stress over bookingen, kan I glæde jer til nogle hyggelige dage sammen..

Tag på ferie i en feriebolig og føl, hvordan tankerne om hverdagens travle rutiner forsvinder. I en feriebolig er der kun én ting, der betyder noget: At holde ferie! Så slap af og nyd ferien med familien eller vennerne.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det passer rigtig fint i forhold til, at din søgning efter storfamilie ferie toscana har ført dig til Feline Holidays. Her kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønne ferieboliger. Det er en kæmpe fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde nøjagtig den feriebolig, der matcher dine krav.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og hurtigt over nettet, så det varer ikke længe at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den fredfyldte by Arcidosso, der er beliggende på en bjergside, er karakteriseret af de mange små gader, stier og sceniske ruter. Den unikke toscanske stemning kan virkelig mærkes på en spadseretur gennem byens gader.

Hvis man gerne vil op i de lidt højere luftlag, kan man besøge klatreparken II Giardino Sospeso. I trætoppene kan man slå sig løs på parkour-baner i forskellige sværhedsgrader.

Trods - eller netop på grund af - det beskedne indbyggertal i den lille italienske by, er Celle Sul Rigo en ideel ferieby med plads til afslapning for alle dem, der vil nyde roen omgivet af den typiske, italienske stemning.

Omkring 30 km fra provinshovedstaden Siena ligger den hyggelige by Montalcino, der tidligere har været bosat af etruskerne.

Badegæster kan fornøje sig i Aquapark Crocodile, et badeland i Marciano della Chiana. Udover et stort badeområde, finder I også sjove rutsjebaner.

Landskabsmæssigt har området rundt om Colle di Val d´Elsa en masse at tilbyde. Den yndefulde bjergkæde, Montagnola Senese, ligger praktisk talt lige op ad byen. De smukke dale ved Elsa ligger heller ikke langt fra Colle di Val d´Elsa.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af ferieboliger til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige ferieboliger, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du booker en feriebolig gennem os.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 932 sommerhuse