Emne nr.: 140-ITL643
Emne nr.: 140-ITL643

Din søgning efter ”sommerhus med swimmingpool toscana” har ført dig til denne side, hvilket faktisk er et stort skridt på vejen. Det er nemlig hos os, at du finder det mest omfattende udvalg af sommerhuse med pool. Her på siden har du derfor de bedste chancer for at finde det helt rigtige sted - og når du har fundet dit sommerhus, kan du nemt og ukompliceret klare bookingen over nettet. Det tager kun et øjeblik.

Et sommerhus med pool er det helt rigtige valg, når luksus og forkælelse står øverst på familiens ønskeseddel. Poolafdelingens hyggelige og afslappede atmosfære forstærkes af det tropeagtige klima, som hersker året rundt. Det er næsten, som om tiden er gået i stå. Den tid, I savner til hinanden i hverdagen, er der til al overflod i det sommerhus, I er faldet for.

Der er ingen faste regler der siger, hvor længe ferien skal vare; det er hundrede procent op til dig. Du kan sagtens booke 1-2 uger i det sommerhus, der er din favorit - men en miniferie eller et weekendophold er også muligt. Når familien lige har behov at trække stikket, er 3-4 dage i et sommerhus med pool lige, hvad I har brug for.

Et sommerhus kan opfylde en række krav. Her er plads til både at slappe af og til at være aktive. Nyd tiden sammen i det sommerhus, I falder for, og skab den ferie I har drømt om.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til din familie.

Når du har fundet det sommerhus, du vil have, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en dejlig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Cardoso ligger i en naturpark ved De Apuanske Alper og er et ideelt udgangspunkt for vandre- og klatreture samt dagsudflugter til Lucca, La Spezia og andre kendte byer. Havet og flere smukke strande ligger kun 20 kilometer fra byen.

Cortona er en livlig lille by og er et af Toscanas mest populære feriemål. Her kan man tage på sightseeing blandt kirker og paladser eller bare nyde ferien med en gåtur gennem byen, kigge på vinduer og holde hvil på en af de hyggelige caféer.

Siena er blandt Italiens smukkeste byer. Her finder I flotte bygninger, kunst og kultur. Da byen er lidt større end de omkringliggende småbyer er indkøbsmulighederne og butikkerne også en del bedre her. Fra Monte Antico tager turen til Siena en halv time.

Godt 2 kilometer fra Cetona ligger klosteret San Francesco. Legenden siger at kirken blev grundlagt af Sankt Frans af Assisi.

Den lille bjergby Partigliano ligger i provinsen Lucca i det nordlige Toscana og er del af området ved Borgo a Mozzano.

I provinsen Siena ligger den charmerende by Montepulciano. Centrum er den smukke gamle by, der er præget af historiske bygninger og romantiske gader.

Landskabsmæssigt har området rundt om Colle di Val d´Elsa en masse at tilbyde. Den yndefulde bjergkæde, Montagnola Senese, ligger praktisk talt lige op ad byen. De smukke dale ved Elsa ligger heller ikke langt fra Colle di Val d´Elsa.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris her på domænet. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 3.483 sommerhuse