Emne nr.: 140-ITL643
Emne nr.: 140-ITL643

I et luksus sommerhus med luksusindretning kan I glæde jer til en perlerække af dejlige oplevelser. Feriens helt store højdepunkt bliver uden tvivl poolen, som I kan benytte, når som helst det passer jer. Nyd ferien i et luksus sommerhus, hvor luksus og hygge går hånd i hånd. På den måde sikrer I jer en dejlig ferie for både børn og voksne.

Før I ved af det, begynder ferien. Lej et luksus sommerhus med luksusindretning allerede i dag og glæd jer til en skøn ferie med jeres helt egen pool. Når I får klaret bookingen i god tid, får I det største udvalg at vælge blandt. Hvem vil ikke gerne have så mange luksus sommerhuse at vælge mellem, når det gælder den ganske særlige luksusferie?

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den gamle bydel i Arcidosso med de karakteristiske vinklede gader, romerske monumenter og historiske bygninger byder på et stort udvalg af attraktioner.

I provinsen Siena ligger den charmerende by Montepulciano. Centrum er den smukke gamle by, der er præget af historiske bygninger og romantiske gader.

Tæt på byen ligger amfiteatret i den smukke natur, ikke langt fra Andrea Botticellis fødested. Sangeren har været med til at tegne teatret og forestillingerne er uforglemmelige.

Den historisk interessante by Montalcino smyger sig ikke langt fra Siena i Toscanas bløde bakkelandskab. Trods en vis opmærksomhed emmer den smukke by af ro og charme.

Cinigiano forbinder det vidtstrakte område ved Maremma med bjergene ved Monte Amiata og viser dermed Toscana fra en af sine smukkeste sider.

Den rolige beliggenhed midt i naturen får jer til at glemme hverdagen og giver familien et godt udgangspunkt for at slappe af og tage på hyggelige ture rundt om Partigliano.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit luksus sommerhus til markedets billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde det luksus sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af luksus sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 3.773 sommerhuse