Emne nr.: 524-2979627
Emne nr.: 524-2979627

Når det er tid til afslapning og velvære med vennerne eller leg og svømmetræning med børnene, så er en villa med egen pool det perfekte valg. Sådan en villa får du, når du bestemmer dig for at leje en villa med luksusindretning. Her vil I tilbringe mange dejlige timer sammen.

Planlæg ferien i en villa med luksusfaciliteter i så god tid som muligt. Så får I flest villaer at vælge imellem. Villaerne med luksusindretning er efterspurgte året rundt, og der er særlig stor efterspørgsel på denne type villaer op til ferier og helligdage. Vores klare anbefaling er derfor at være ude så tidligt som muligt, når det handler om luksusferien.

Det er altid hyggeligt at organisere ferien i fællesskab. Lej en villa og lad hele familien tage del i planlægningen. Hvor vil I gerne hen, og hvad kan man foretage sig i området? Når I har kigget på, hvilke oplevelser I kan glæde jer til, kan I begynde at glæde jer til I skal afsted.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis den villa, der matcher dine behov, er det væsentligt, at du får så mange villaer at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid giver dig det største udvalg af villaer.

Efter at søgningen er ovre, og du sidder tilbage med den villa, du helst vil have, er det tid til at få gennemført bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I den maleriske dal Val d´Orcia ligger byen Castiglione d´Orcia omgivet af en smuk natur og en charmerende atmosfære.

I Cinigiano forener Toscanas farver sig. De frodige, tætte, grønne skove og det sølvfarvede genskær fra oliventræerne blander sig med sensommerens gule solsikkehoveder i det bløde bakkelandskab.

I området ved Montevarchi ligger den lille elegante kirke Pieve di San Pietro a Gropina. Prædikestolen med relieffer er erklæret nationalmonument.

Trods - eller netop på grund af - det beskedne indbyggertal i den lille italienske by, er Celle Sul Rigo en ideel ferieby med plads til afslapning for alle dem, der vil nyde roen omgivet af den typiske, italienske stemning.

Cortona er en livlig lille by og er et af Toscanas mest populære feriemål. Her kan man tage på sightseeing blandt kirker og paladser eller bare nyde ferien med en gåtur gennem byen, kigge på vinduer og holde hvil på en af de hyggelige caféer.

Spiagge Bianche er en smuk, ren sandstrand, der med sit flade vand er perfekt til børnefamilier. Med sit hvide sand og turkise vand har man følelsen af at være landet på en caribisk ø.

Fra Monte Antico er der cirka 30 minutter til havet. Turen fører jer igennem små landsbyer, der har rødder i fortiden.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af villaer til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de villaer, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker en villa hos os.

Såfremt du skulle finde den villa, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af villaer, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 5.096 sommerhuse