Emne nr.: 524-2756225
Emne nr.: 524-2756225

En ferielejlighed er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden helt jeres egen, og I kan bruge den, præcis som I har lyst til. Hyg jer i jeres foretrukne ferielejlighed og tag på udflugter i lokalområdet. Der venter jer en skøn ferie med mange dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden.

I din søgning efter ”luksus lejligheder i toscana” er det vigtigt for dig at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du netop har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange ferielejligheder på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet frem til den ferielejlighed, du gerne vil have, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Tag på en ferie ud over det sædvanlige, når du lejer en ferielejlighed, hvor den rendyrkede luksus venter dig. I en ferielejlighed med luksusindretning venter jeres helt egen pool på jer! Desuden kan jeres ferielejlighed byde på andre attraktive faciliteter såsom sauna, spa eller måske et aktivitetsrum med sjove familiespil. Læs altid beskrivelsen på den ferielejlighed, I har udset jer, så I ved, hvad I kan glæde jer til.

Du kan med stor fordel booke din ferielejlighed med luksusindretning, så snart du ved, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og hvor I skal hen. Mange familier søger efter et luksushus, når det er ferietid. Af den grund er udvalget størst, når du lejer så tidligt som muligt. Når bookingen af din ferielejlighed med luksusindretning er faldet på plads, kan I roligt begynde at glæde jer til ferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Katedralen i Arezzo er blandt Toscanas mest betydningsfulde religiøse bygningsværker. Grundstenen til byggeriet blev lagt i slutningen af det 13. århundrede og domkirken blev indviet i år 1511. Læg mærke til de smukke glasmalerier fra begyndelsen af det 16. århundrede.

Hvis man holder ferie i Cortona i sommermånederne, kan man være med til at fejre middelalderfest. Festen stammer fra det 14. århundrede og er blevet fejret regelmæssigt siden 1994. Under festlighederne kæmper Cortonas fem bydele i en spændende armbrøst-konkurrence.

Paladset Minutelli-Cioli huser Cetonas bymuseum. Her kan besøgende lære mere om bosættelserne fra palæolitisk tid og frem til bronzealderen.

Grossetos naturomgivelser ved Maremma egner sig særligt godt til sportslig aktivitet med alt fra vandre- og cykelture til badning og dykning.

Fra tårnet Galatrona i Bucine har besøgende en imponerende udsigt, der er blevet restaureret til samme formål. Platformen byder på en 360°-udsigt over Arno-dalen og på gode dage kan man se helt fra Montevarchi til Firenze.

Cinigiano forbinder det vidtstrakte område ved Maremma med bjergene ved Monte Amiata og viser dermed Toscana fra en af sine smukkeste sider.

Arezzos katedral er en gotisk basilika, der kan takke sit loft med malerier og sit smukke alter for den store opmærksomhed blandt feriegæster.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af ferielejligheder til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de ferielejligheder, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du lejer en ferielejlighed hos os.

Såfremt du skulle finde den ferielejlighed, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferielejligheder. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 3.772 sommerhuse