Emne nr.: 524-2756225
Emne nr.: 524-2756225

Har du fået styr på hvilken villa, der skal udgøre rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få overstået bookingen nu. Når I har booket en villa, er der kun forventningens glæde tilbage. I kan glæde jer til en skøn ferie med netop de oplevelser, der betyder mest for jer.

I forbindelse med din søgning efter ”leje villa med pool i toscana” er det af væsentlig betydning for dig, at du kan vælge mellem så mange villaer som muligt. Det øger nemlig dine chancer for at finde nøjagtig den villa, der opfylder dine krav. Kort sagt: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på hjemmesiden; vi har nemlig altid det største udvalg.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af din villa. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Når du vælger en villa med pool som udgangspunktet for familiens forestående ferie, er der linet op til luksus over hele fronten. Det bliver intet problem at finde det ideelle sted her på Feline Holidays - vi tilbyder nemlig når som helst det største udvalg. Det giver dig overblikket over alle mulighederne på en nem og hurtig måde - og det er lige så nemt at leje din villa, når du har fundet det helt rigtige sted.

En ferie i en villa med pool betyder ferie på første klasse. Det gælder, uanset hvilket ferieområde I gerne vil opleve, og uanset hvilken årstid der er tale om. Klimaet i poolafdelingen er altid dejligt varmt, og I har naturligvis fri adgang til den, når som helst det passer jer. Nyd varmen, hyg jer i vandet og glæd jer over, at I til en forandring ikke har travlt, men derimod har tid til at være sammen.

Uden for de normale ferieperioder som f.eks. sommerferien kan det være svært at finde en hel uge, hvor I alle kan holde fri. Ja, det er på det nærmeste slet ikke muligt i en fortravlet hverdag. Men det findes der heldigvis råd for. En miniferie på 3-4 dage er således en oplagt mulighed for at komme væk hjemmefra og få ladet batterierne op.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Et fristed for sjælen finder man i nærheden af Bucine. "Riserva Naturale Bandella e Valle dell´Inferno" hører til landets oprindelige naturskønne områder.

Cinigiano forbinder det vidtstrakte område ved Maremma med bjergene ved Monte Amiata og viser dermed Toscana fra en af sine smukkeste sider.

Om I vil soppe, bade eller tage sol: Lago di Bilancino, eller Bilancinosøen, er det perfekte sted at tilbringe en dejlig dag ved vandet med familien.

Siena er blandt Italiens smukkeste byer. Her finder I flotte bygninger, kunst og kultur. Da byen er lidt større end de omkringliggende småbyer er indkøbsmulighederne og butikkerne også en del bedre her. Fra Monte Antico tager turen til Siena en halv time.

I Toscana er vinavlen en stor del af tilværelsen. Vingodser åbner gerne deres kældre for smagsprøver - nogle gange uforpligtende, andre gange via tilmelding.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for den villa, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder den villa, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din villa, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af villaer. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 3.772 sommerhuse