Emne nr.: 524-2756225
Emne nr.: 524-2756225

Poolhuse er en helt speciel oplevelse. Adgangen til poolafdelingen er en luksus, som I stensikkert vil nyde. Uanset hvilken side vejret viser sig fra, er der altid et skønt, varmt klima omkring jeres pool. Samtidig har I selvfølgelig nem adgang til gåture og udflugter i nærområdet.

Din søgning efter ”leje af poolhus toscana” har bragt dig til denne portal, hvilket er et stort skridt på vejen. Det er nemlig her, at du kan finde det største, samlede udvalg af poolhuse. Det betyder ganske enkelt, at det er her, du har de bedste muligheder for at finde nøjagtig det poolhus, du drømmer om.

Når du har fundet frem til dit poolhus, kan du med det samme booke det på nettet. Bookingen er hurtigt overstået, og når den er på plads, kan I godt begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Giv jer tid til at besøge klosteret Monte Oliveto Maggiore, der befinder sig i byen Asciano og som er ledet af benediktinernonner. Klosteret er fra det 13. århundrede og har været familieejet gennem generationer. I klostergården kan man købe diverse produkter, der er fremstillet af klosterets nonner.

Omkring 30 km fra provinshovedstaden Siena ligger den hyggelige by Montalcino, der tidligere har været bosat af etruskerne.

Væk fra Italiens typiske turistcentre finder man den maleriske by Montepulciano i Toscana.

Fra Monte Antico er der cirka 30 minutter til havet. Turen fører jer igennem små landsbyer, der har rødder i fortiden.

I den toscanske provins Arezzo ligger den lille by San Savino, der både har været bosat af etruskerne og senere hen romerne. Her mødes besøgende af den næsten intakte bymur og det jødiske kvarter ved synagogen.

Bare en time med bil fra de kulturelle storbyer Firenze og Pisa, ligger Montecarelli, der er et godt udgangspunkt for dagsture i området.

Langs kysten ved Grosseto-provinsen ligger Parco naturale della Maremma. Udover områdets typiske og uberørte skove, søer og strande, finder man også talrige dyre- og fuglearter.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for meget for dit poolhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller spørgsmål vedrørende et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til dit poolhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af poolhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 3.483 sommerhuse