Emne nr.: 361-IT-50050-183
Emne nr.: 361-IT-50050-183

Du sparer mindst 10%

Du sparer altid mindst 10%, når du booker et sommerhus med Last Minute rabat. Ofte kan du dog være heldig at spare væsentligt mere; rabatter på 20% eller mere er således ikke sjældne.

Du er kommet til det helt rigtige sted i din søgning efter ”last minute sommerhuse toscana”. Der er nemlig ingen andre hjemmesider, hvor du kan finde så mange Last Minute sommerhuse samlet på ét sted. Det giver dig et hurtigt og nemt overblik og sparer dig for en masse tid.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

Når en ejer af et sommerhus kan se, at der er maks. 4 uger til en periode, hvor der ikke er nogen booking, kan han eller hun vælge at sænke prisen. Herudover er der ingen regler for, hvornår lejeprisen for et sommerhus bliver sat ned.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

I og med, at det udelukkende er ejerne, der i løbet af året beslutter, om deres sommerhuse skal udlejes til en lavere pris, er det umuligt at forudsige, hvor mange Last Minute tilbud der på et givent tidspunkt vil være i et givent område.

Sådan kommer du videre, hvis der ikke er nogen aktuelle Last Minute tilbud

Hvis du skulle være kommet ind på denne side på et tidspunkt, hvor du ikke synes, at antallet af nedsatte sommerhuse er tilstrækkeligt højt, anbefaler vi dig at udvise fleksibilitet. Jo større et område du er villig til at overveje, jo flere Last Minute sommerhuse vil du nemlig få at vælge mellem. Som en ikke uvæsentlig sidegevinst forøger du samtidig din chance for at finde et virkelig godt tilbud.

Book dit sommerhus hurtigst muligt

Der er på ingen måde nogen grund til at vente med at booke dit sommerhus, når du har fundet det helt rigtige sted. Tværtimod; andre er også på jagt efter et sommerhus til nedsat pris. Det er derfor bedst at få klaret bookingen hurtigst muligt.

I bestemmer helt selv, hvad ferien skal byde på, når I lejer et sommerhus. Der bliver plads til at udfolde sig både inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, I gerne vil opleve. Måske er I mere til hygge i det sommerhus, I ender med at booke.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis det sommerhus, der matcher dine ønsker, er det væsentligt, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del klares nemt og enkelt over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tidligere var den strategisk placerede fæstning Rocca scene for slagene mellem Firenze, Pistoia og Prato. I dag er borgen i stedet scene for et vidunderligt udsigtspunkt over Carmignanos olivenfelter og vinbjerge.

Cinigiano forbinder det vidtstrakte område ved Maremma med bjergene ved Monte Amiata og viser dermed Toscana fra en af sine smukkeste sider.

I provinsen Siena midt i Toscana præsenterer Chianciano Terme sig som et lille kursted med den typiske, gammelitalienske stemning.

Langs kysten ved Grosseto-provinsen ligger Parco naturale della Maremma. Udover områdets typiske og uberørte skove, søer og strande, finder man også talrige dyre- og fuglearter.

Cortona er en livlig lille by og er et af Toscanas mest populære feriemål. Her kan man tage på sightseeing blandt kirker og paladser eller bare nyde ferien med en gåtur gennem byen, kigge på vinduer og holde hvil på en af de hyggelige caféer.

Et af Italiens smukkeste kursteder ligger i provinsen Siena i Toscana. Takket være byens termiske bade og den mediterrane atmosfære kan man sagtens kombinere wellness og ferie.

Det maleriske Celle Sul Rigo i provinsen Siena ligger midt i det frodige landskab i Toscana afsides storbyerne og masseturismen.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til den laveste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos os bliver du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 297 sommerhuse