Emne nr.: 524-2756225
Emne nr.: 524-2756225

Familiens drøm om et ophold i en ferielejlighed med pool er lige kommet meget tættere på at blive virkeliggjort. Her får du nemlig adgang til det mest omfattende udvalg af ferielejligheder med pool. Det giver dig overblik over alle mulighederne - og når du har fundet din ferielejlighed, er det nemt og enkelt at leje det.

Pool’en er omdrejningspunktet i den ferielejlighed, du vælger. Her kan I glæde jer til mange sjove og hyggelige timer for både store og små vandhunde.

Uden for de almindelige ferieperioder som f.eks. sommerferien kan det være svært at finde en hel uge, hvor alle kan holde fri. Ja, det er på det nærmeste slet ikke muligt i en travl hverdag. Men det findes der heldigvis råd for. En miniferie på 3-4 dage er således en oplagt mulighed for at komme væk hjemmefra og få ladet batterierne op.

Har du fået styr på hvilken ferielejlighed, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få styr på bookingen nu. Når I har lejet en ferielejlighed, er der kun den søde ventetid tilbage. I kan se frem til en skøn ferie med præcis de oplevelser, der betyder mest for jer.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig godt i forhold til, at din søgning efter ferielejlighed toscana med pool har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af eftertragtede ferielejligheder. Det er en stor fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde netop den ferielejlighed, der imødekommer dine behov.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den ferielejlighed, der imødekommer jeres ønsker til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares på nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Cecina Mare er fuld af kontraster. Byen i Livorno-provinsen byder på flere historiske bygninger fra etruskertiden, men er samtidigt en af de mest populære badebyer i Toscana.

I Toscana er vinavlen en stor del af tilværelsen. Vingodser åbner gerne deres kældre for smagsprøver - nogle gange uforpligtende, andre gange via tilmelding.

Den lille bjergby Partigliano ligger i provinsen Lucca i det nordlige Toscana og er del af området ved Borgo a Mozzano.

Et af Italiens smukkeste kursteder ligger i provinsen Siena i Toscana. Takket være byens termiske bade og den mediterrane atmosfære kan man sagtens kombinere wellness og ferie.

Bare en time med bil fra de kulturelle storbyer Firenze og Pisa, ligger Montecarelli, der er et godt udgangspunkt for dagsture i området.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du ikke kommer til at betale for meget for din ferielejlighed.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde den ferielejlighed, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din ferielejlighed, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til den ferielejlighed, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 4.585 sommerhuse