Emne nr.: 524-2756225
Emne nr.: 524-2756225

Det kan være en tidskrævende opgave at finde det feriehus med pool, I drømmer om. Men ikke her. På Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af luksuriøse og attraktive feriehuse med pool. Med andre ord kan du på et øjeblik danne dig et overblik over alle mulighederne og uden videre finde frem til præcis det feriehus, du foretrækker. Selve bookingen tager ikke mange minutter; den klares online.

Adgangen til jeres helt egen pool er en kæmpe fordel, som hele familien vil nyde i fulde drag. Uanset årstiden og vejret er der altid et skønt klima i poolafdelingen, hvor du roligt kan regne med, at familiens yngste medlemmer vil opholde sig en god del af ferien.

Du behøver ikke at bekymre dig om at finde en hel uge, hvor alle familiens medlemmer kan tage af sted. Et kortere ophold på f.eks. 3-4 dage er således en oplagt mulighed for et hårdt tiltrængt afbræk i en forjaget hverdag, hvor alle hele tiden har fuld fart på.

Hvert år er der rift om de forskellige feriehuse, og det er der gode grunde til. Der er tale om en attraktiv form for ferie, hvor I nyder al den tid, I har til hinanden i de hyggelige rammer, som findes i jeres feriehus. At I også får nem adgang til spændende oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Din søgning efter ”feriehus toscana privat pool” er lige kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende feriehuse. Fordelen for dig er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan fokusere på at finde præcis det feriehus, der matcher familiens ønsker.

Når søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det feriehus, du helst vil have, er det tid til at få klaret bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På den kulinariske scene har Castelnuovo di Garfagnana alt, hvad I drømmer om. Nyd de lange sommeraftener på terrasserne med lokale italienske retter eller tag på fiskerestaurant og lad dig overraske.

Cinigiano forbinder det vidtstrakte område ved Maremma med bjergene ved Monte Amiata og viser dermed Toscana fra en af sine smukkeste sider.

Det toscanske køkken har et godt ry ude i verden på grund af sine kreativitet og iderigdom. I flere restauranter, på tavernaer og typiske trattorias serveres typiske italienske retter med kalv, svin, lam og fisk samt regionale grøntsager og krydderurter, der giver det toscanske køkken sin helt unikke velsmag.

I den toscanske provins Arezzo ligger den lille by San Savino, der både har været bosat af etruskerne og senere hen romerne. Her mødes besøgende af den næsten intakte bymur og det jødiske kvarter ved synagogen.

Trods - eller netop på grund af - det beskedne indbyggertal i den lille italienske by, er Celle Sul Rigo en ideel ferieby med plads til afslapning for alle dem, der vil nyde roen omgivet af den typiske, italienske stemning.

Den pragtfulde Villa Medici L`Ambrogiana i Montelupo Fiorentino er opført af den indflydelsesrige familie Ambrogi og er blevet udbygget i de efterfølgende århundreder.

Den lille bjergby Partigliano ligger i provinsen Lucca i det nordlige Toscana og er del af området ved Borgo a Mozzano.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit feriehus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det feriehus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller spørgsmål vedrørende et feriehus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit feriehus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af feriehuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 3.772 sommerhuse