Emne nr.: 313-IT5330.643.1
Emne nr.: 313-IT5330.643.1

Langt de fleste feriehuse er opført i naturskønne omgivelser tæt ved vand, så næsten uanset hvilket ferieområde I gerne vil til, vil der altid være mange at vælge imellem. Det er en stor fordel, fordi den store mængde af feriehuse betyder, at I får de bedste muligheder for at finde netop det feriehus, der opfylder jeres ønsker. Uanset hvilket feriehus du bestemmer dig for, kan du nemt og hurtigt gennemføre bookingen.

Book et feriehus og glæd jer til alt det gode, ferien bringer med sig: Tid til hinanden, skønne oplevelser, spændende udflugter og hyggelige timer sammen. Et feriehus er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie!

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget fint i forhold til, at din søgning efter feriehus toscana kysten har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af skønne feriehuse. Det er en væsentlig fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du bruge kræfterne på at finde præcis det feriehus, der opfylder dine ønsker.

Når du har fundet frem til det feriehus, du gerne vil have, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Midt i Val d´Orcias landskab, der hører under UNESCO kulturarv, ligger Castel Del Piano med sin skønne natur og spændende bymidte.

Den lille bjergby Partigliano ligger i provinsen Lucca i det nordlige Toscana og er del af området ved Borgo a Mozzano.

Arezzos katedral er en gotisk basilika, der kan takke sit loft med malerier og sit smukke alter for den store opmærksomhed blandt feriegæster.

Den rolige beliggenhed midt i naturen får jer til at glemme hverdagen og giver familien et godt udgangspunkt for at slappe af og tage på hyggelige ture rundt om Partigliano.

På et bjerg, der hæver sig over Chiana-dalen, ligger Monte San Savino. Bygningerne i den gamle by afspejler stadig byens storhedstid i det 15. og 16. århundrede. I byen har man også fundet betydningsfulde levn fra den etruskiske periode.

Langs kysten ved Grosseto-provinsen ligger Parco naturale della Maremma. Udover områdets typiske og uberørte skove, søer og strande, finder man også talrige dyre- og fuglearter.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det feriehus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det feriehus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af feriehuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 248 sommerhuse