Emne nr.: 313-IT5457.621.1
Emne nr.: 313-IT5457.621.1

I afgør selv, hvad ferien skal indeholde, når I lejer et feriehus. Der er både plads til at udfolde sig inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske foretrækker I at hygge jer i det feriehus, I ender med at leje.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget fint i forhold til, at din søgning efter feriehus toscana 8 personer har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af skønne feriehuse. Det er en meget stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde præcis det feriehus, der opfylder dine ønsker.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit feriehus, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den del klares nemt og enkelt online, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Tag familien eller et hold venner med, når I har booket et feriehus til 8 personer. Så har I nogle at dele feriens mange oplevelser med. Når bookingen er gennemført, kan I se frem til nogle dejlige dage sammen. Når I booker et feriehus til 8 personer, får I god valuta for pengene. Det betyder, at der bliver lidt ekstra luft i budgettet til flere aktiviteter og oplevelser i nærområdet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Provinshovedstaden Arezzo tilbyder afvekslende afslapnings- og oplevelsesferie i Toscana. Her omgives man af en middelalderlig stemning, et utal af kunstskatte og et omkringliggende landskab, der er et utopia for vandrere og cyklister.

Bare en time med bil fra de kulturelle storbyer Firenze og Pisa, ligger Montecarelli, der er et godt udgangspunkt for dagsture i området.

På et bjerg, der hæver sig over Chiana-dalen, ligger Monte San Savino. Bygningerne i den gamle by afspejler stadig byens storhedstid i det 15. og 16. århundrede. I byen har man også fundet betydningsfulde levn fra den etruskiske periode.

Den historisk interessante by Montalcino smyger sig ikke langt fra Siena i Toscanas bløde bakkelandskab. Trods en vis opmærksomhed emmer den smukke by af ro og charme.

Godt 2 kilometer fra Cetona ligger klosteret San Francesco. Legenden siger at kirken blev grundlagt af Sankt Frans af Assisi.

Det maleriske Celle Sul Rigo i provinsen Siena ligger midt i det frodige landskab i Toscana afsides storbyerne og masseturismen.

Trods - eller netop på grund af - det beskedne indbyggertal i den lille italienske by, er Celle Sul Rigo en ideel ferieby med plads til afslapning for alle dem, der vil nyde roen omgivet af den typiske, italienske stemning.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af feriehuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de feriehuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et feriehus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det feriehus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det feriehus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 2.057 sommerhuse