Emne nr.: 140-ITA617
Emne nr.: 140-ITA617

Når der skal være plads til 3-4 familier ad gangen, er et feriehus til 18 personer svaret. Her er der både plads til at spise morgen- og aftensmad sammen, og til at man kan slænge sig i en krog med en god bog for sig selv. Feriens program og planlægning er I selv herre over. Uanset hvilket feriehus med plads til 18 personer du beslutter dig for, kan I alle se frem til et helt igennem perfekt ophold. Når vi er oppe i denne klasse af feriehuse, vil der ofte være luksus faciliteter som for eksempel en pool eller et aktivitetsrum, hvor I kan udfordre hinanden med sjove og hyggelige spil.

Uanset hvilket feriehus du beslutter dig for, kan du roligt se frem til en virkelig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et feriehus med en skøn beliggenhed. Glæd dig til afslappende udflugter og oplevelser i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

Jo flere feriehuse du kan vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde præcis det feriehus, der matvher dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af feriehuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når din søgning efter ”feriehus toscana 18 personer” er ved at være ved slut, fordi du har fundet præcis det feriehus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit feriehus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Midt i den storslåede natur med skovklædte bjerge ligger den idylliske landsby Caprese Michelangelo.

Landskabsmæssigt har området rundt om Colle di Val d´Elsa en masse at tilbyde. Den yndefulde bjergkæde, Montagnola Senese, ligger praktisk talt lige op ad byen. De smukke dale ved Elsa ligger heller ikke langt fra Colle di Val d´Elsa.

Familien finder Montelupo Fiorentinos smukkeste omgivelser i Serravalle Park. Her finder I en dam med ænder og skildpadder samt en legeplads til børnene.

Det maleriske Celle Sul Rigo i provinsen Siena ligger midt i det frodige landskab i Toscana afsides storbyerne og masseturismen.

I Toscana er vinavlen en stor del af tilværelsen. Vingodser åbner gerne deres kældre for smagsprøver - nogle gange uforpligtende, andre gange via tilmelding.

Den pragtfulde Villa Medici L`Ambrogiana i Montelupo Fiorentino er opført af den indflydelsesrige familie Ambrogi og er blevet udbygget i de efterfølgende århundreder.

Fra Monte Antico er der cirka 30 minutter til havet. Turen fører jer igennem små landsbyer, der har rødder i fortiden.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det feriehus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det feriehus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle krav til det feriehus, du søger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 141 sommerhuse