Emne nr.: 537-339199
Emne nr.: 537-339199

Her på hjemmesiden er det både nemt og hurtigt at finde nøjagtig det feriehus med pool, der vil opfylde dine krav. Ingen andre steder finder du nemlig så stor en mængde af denne specielle type feriehuse; med andre ord får du overblik over alle mulighederne på ét sted. Det vil sige, at du kan fokusere på at finde det helt rigtige sted, fremfor at skulle starte forfra flere gange på andre portaler. Når du har fundet dit feriehus med pool, er det lige så nemt og enkelt at få overstået bookingen.

En ferie i et feriehus med pool betyder ferie på første klasse. Det gælder, uanset hvilket område I gerne vil opleve, og uanset hvilken årstid vi taler om. Klimaet i poolafdelingen er altid dejligt varmt, og I har naturligvis fri adgang til den, når som helst det passer ind i jeres program. Nyd varmen, hyg jer i vandet og glæd jer over, at I til en forandring ikke har travlt, men derimod har tid til at være sammen.

Uden for skolernes ferier kan det føles som en håbløs opgave at skulle tilrettelægge en hel uges ferie for hele familien. Alle har travlt og det kan ikke lade sig gøre at finde så mange sammenhængende dage. Det problem er du ikke ene om, og der findes heldigvis også en løsning i form af et (forlænget) weekendophold eller en miniferie. Her er det kun 2-4 dage, I skal finde og det er meget nemmere.

Når du vælger et feriehus til ferien eller weekendturen, kan du være sikker på, at der venter mange dejlige timer med familien eller vennerne forude. Om I er til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet eller ren og skær hygge i det feriehus, I har lejet, er helt op til jer.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis det feriehus, der matcher dine krav, er det vigtigt, at du får så mange feriehuse at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid har det største udvalg af feriehuse.

Når jagten er overstået, og du har fundet det feriehus, der skal danne rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen overstået. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Portugal er et populært turistmål. Det vesteuropæiske land imponere med sine grønne skrænter og utallige drømmeagtige strande.Portugals hovedstad Lissabon er en kendt storby med mange velkendte seværdigheder og kulinariske højdepunkter.

Madeira er kendt over hele verdenen som "Portugals blomster ø". Det pragtfulde farvespil mellem utallige plantearter er smukkest i løbet af foråret.

Udforsk den smukke gamle by Óbidos, som ligger langt inde i Portugal. Her kan man stadig opleve det traditionelle portugisiske familieliv. Den gamle bydel i Óbidos er i øvrigt en del af UNSCOs verdenskulturarvsliste.

Vil I gerne have et bedre indblik i den potugisiske kultur? Så skal I besøge byerne Nazaré og Betalha, som begge ligger inde i landet. Her kan I opleve traditionerne på tæt hold og komme i kontakt med de indfødte.

Deltag i en guidet byvandring gennem Portugals hovedstad Lissabon, og lær de spændende detaljer om den vesteuropæiske by ved Atlanterhavet's historie at kende.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af feriehuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige feriehuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker et feriehus gennem os.

Skulle du finde det feriehus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit feriehus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle krav til det feriehus, du er på jagt efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.017 sommerhuse