Emne nr.: 313-IT5330.643.1
Emne nr.: 313-IT5330.643.1

Ferien er noget ganske særligt, og et feriehus er den perfekte ramme om den. Dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad der venter jer i det feriehus, I bestemmer jer for.

Den mængde feriehuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop det feriehus, der imødekommer familiens behov. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid har det største udvalg.

Når du har fundet dit feriehus, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Du kan vælge dit feriehus med plads til 12 personer i visheden om, at her kan 2-3 familier nemt få en vellykket, fælles ferie. Der er god plads omkring jer, og I kan nemt tage på udflugter i nærområdet. Feriehuse til 12 personer er et populært valg, når I er en større flok, der skal samles uden for hjemmets fire vægge. Det skyldes, at der er god plads til alle mand, og at feriehuse i denne størrelse har netop den indretning og de faciliteter, som en større gruppe kræver.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det etruskiske gravsted Necropoli del Poggino i Castellina in Chianti er værd at se.

Hvis man gerne vil op i de lidt højere luftlag, kan man besøge klatreparken II Giardino Sospeso. I trætoppene kan man slå sig løs på parkour-baner i forskellige sværhedsgrader.

I Cinigiano forener Toscanas farver sig. De frodige, tætte, grønne skove og det sølvfarvede genskær fra oliventræerne blander sig med sensommerens gule solsikkehoveder i det bløde bakkelandskab.

I den toscanske provins Arezzo ligger den lille by San Savino, der både har været bosat af etruskerne og senere hen romerne. Her mødes besøgende af den næsten intakte bymur og det jødiske kvarter ved synagogen.

Familien finder Montelupo Fiorentinos smukkeste omgivelser i Serravalle Park. Her finder I en dam med ænder og skildpadder samt en legeplads til børnene.

Godt 2 kilometer fra Cetona ligger klosteret San Francesco. Legenden siger at kirken blev grundlagt af Sankt Frans af Assisi.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit feriehus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det feriehus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller spørgsmål vedrørende et feriehus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit feriehus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af feriehuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 932 sommerhuse