Emne nr.: 140-ITA609
Emne nr.: 140-ITA609

Når der er behov for plads til 3-4 familier ad gangen, er en feriebolig til 20 personer svaret. Her er der både plads til at spise morgen- og aftensmad sammen, og til at man kan hygge sig i en krog med en god bog for sig selv. Feriens program og planlægning afgør I selv. De forskellige ferieboliger med plads til 20 personer er på alle måder den oplagte ramme om en vellykket ferie. De er i mange tilfælde således indrettet, at I får adgang til jeres egen swimmingpool, hvor I kan hygge jer, når som helst det passer jer. Det kan også være, at der er et aktivitetsrum, hvor I finder hyggelige og udfordrende spil.

En feriebolig med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - og da slet ikke når man tænker på, at I også får nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I kunne tænke jer.

I din søgning efter en feriebolig er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet din feriebolig, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at den feriebolig, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Arcidosso får hjertet til at slå en ekstra gang hos de kunstinteresserede. En lang række af historiske bygninger imponerer med kunstneriske værker - deriblandt Chiesa di San Clemente, som gemmer på værker af Giuseppe Nicola Nasini.

Arezzos katedral er en gotisk basilika, der kan takke sit loft med malerier og sit smukke alter for den store opmærksomhed blandt feriegæster.

I provinsen Siena midt i Toscana præsenterer Chianciano Terme sig som et lille kursted med den typiske, gammelitalienske stemning.

Om I vil soppe, bade eller tage sol: Lago di Bilancino, eller Bilancinosøen, er det perfekte sted at tilbringe en dejlig dag ved vandet med familien.

Tæt på byen ligger amfiteatret i den smukke natur, ikke langt fra Andrea Botticellis fødested. Sangeren har været med til at tegne teatret og forestillingerne er uforglemmelige.

En særlig naturoplevelse er Grotte Gialle, en hule, der er berømt for sin gule farve og mystiske graveringer.

Bare en time med bil fra de kulturelle storbyer Firenze og Pisa, ligger Montecarelli, der er et godt udgangspunkt for dagsture i området.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker din feriebolig til den laveste pris her på siden. Som kunde hos os kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige krav til den feriebolig, du søger efter, vil vi gøre en stor indsats for at matche dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 156 sommerhuse