Emne nr.: 140-ITK533
Emne nr.: 140-ITK533

De forskellige ferieboliger med plads til 12 personer er oplagte valg for dig, der er ved at planlæge en ferie, hvor I er 2-3 familier og/eller vennepar, der skal af sted sammen. Her får I god plads til alle og nem adgang til de dejlige ferieoplevelser, som venter jer i lokalområdet. Når faciliteter, størrelse, planlægning og pris skal gå op i en højere enhed, er en feriebolig til 12 personer en vældig fin løsning. Her får I uden tvivl rigtig meget ferie for pengene, fordi I er flere, der kan deles om lejeprisen.

Uanset hvilken feriebolig du falder for, kan du i den grad se frem til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en feriebolig med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige udflugter og oplevelser i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter den feriebolig, der skal udgøre rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig den feriebolig, der passer til jer.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt din feriebolig, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del klares nemt og enkelt online, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En fantastisk bygning i Castagneto Carducci, der vil gå lige i hjertet på dem, der har forstand på arkitektur, er det gamle Palazzo Espinassi Moratti.

Fra tårnet Galatrona i Bucine har besøgende en imponerende udsigt, der er blevet restaureret til samme formål. Platformen byder på en 360°-udsigt over Arno-dalen og på gode dage kan man se helt fra Montevarchi til Firenze.

Langs kysten ved Grosseto-provinsen ligger Parco naturale della Maremma. Udover områdets typiske og uberørte skove, søer og strande, finder man også talrige dyre- og fuglearter.

En særlig naturoplevelse er Grotte Gialle, en hule, der er berømt for sin gule farve og mystiske graveringer.

I provinsen Siena ligger den charmerende by Montepulciano. Centrum er den smukke gamle by, der er præget af historiske bygninger og romantiske gader.

I Cinigiano forener Toscanas farver sig. De frodige, tætte, grønne skove og det sølvfarvede genskær fra oliventræerne blander sig med sensommerens gule solsikkehoveder i det bløde bakkelandskab.

I Toscana er vinavlen en stor del af tilværelsen. Vingodser åbner gerne deres kældre for smagsprøver - nogle gange uforpligtende, andre gange via tilmelding.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige ferieboliger. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer din feriebolig hos os.

Hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 840 sommerhuse