Emne nr.: 313-IT5216.100.1
Emne nr.: 313-IT5216.100.1

I ferieboliger til 10 personer er der plads til dine, mine og vores børn. Måske er der også plads til et hold bedsteforældre eller andre familiemedlemmer, der har behov for at komme på ferie. Så kan I opleve området sammen og tage på hyggelige udflugter. Når det er vigtigt for jer, at feriebudgettet også giver mulighed for lidt ekstra forkælelse i form af en shoppetur, en udflugt til nærmeste forlystelsespark eller en anden hyggelig familieaktivitet, er det oplagt at spare lidt penge på overnatningen. Derfor er det rart at vide, at du ofte finder en feriebolig til 10 personer til en fordelagtig pris der er mindre end den, en feriebolig med plads til flere personer løber op i.

En feriebolig med skøn beliggenhed og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - og da slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker.

Den mængde ferieboliger, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde præcis den feriebolig, der opfylder familiens ønsker. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den feriebolig, du helst vil have, er det tid til at få overstået bookingen. Der er ingen grund til at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den italienske by Buonconvento er hjemby for knap 3200 mennesker. Den betagende by ligger i Toscana i provinsen Siena.

Badegæster kan fornøje sig i Aquapark Crocodile, et badeland i Marciano della Chiana. Udover et stort badeområde, finder I også sjove rutsjebaner.

Cinigiano forbinder det vidtstrakte område ved Maremma med bjergene ved Monte Amiata og viser dermed Toscana fra en af sine smukkeste sider.

Fra Monte Antico er der cirka 30 minutter til havet. Turen fører jer igennem små landsbyer, der har rødder i fortiden.

Godt 2 kilometer fra Cetona ligger klosteret San Francesco. Legenden siger at kirken blev grundlagt af Sankt Frans af Assisi.

Hvis I gerne vil være aktive, er det også muligt i Celle Sul Rigo. Her kan man altid gå sig en rask tur, vandre i området eller svinge sig på cykelsadlen. Med sin ideelle placering er Celle Sul Rigo et godt udgangspunkt for ture i det toscanske landskab.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af ferieboliger til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige ferieboliger, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du lejer en feriebolig gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 1.446 sommerhuse