Emne nr.: 524-2756225
Emne nr.: 524-2756225

En feriebolig med pool er ensbetydende med en ferie i luksuriøse rammer. Jo flere ferieboliger du kan mellem, jo bedre chancer har du for at finde den helt rigtige ramme om familiens næste ferie. I den henseende er du kommet til den helt rigtige portal; her kan du nemlig altid finde det største udvalg af efterspurgte og skønt beliggende ferieboliger med pool.

En feriebolig med pool er den ultimative form for ferie. I har fri adgang til jeres egen pool og vil helt sikkert nyde de sjove timer, I kommer til at tilbringe sammen i det skønne, tropelignende klima i poolafdelingen.

Du behøver ikke at bekymre dig om at finde en hel uge, hvor hele familien kan tage af sted. Et kortere ophold på f.eks. 3-4 dage er således en oplagt mulighed for et hårdt tiltrængt afbræk i en forjaget hverdag, hvor alle konstant har fuld fart på.

En feriebolig er det perfekte valg, når familien eller vennerne skal samles. I en feriebolig er tiden helt jeres egen, og I kan selv lægge planen for dagens udendørs og indendørs aktiviteter.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig fint i forhold til, at din søgning efter feriebolig i toscana med pool har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønne ferieboliger. Det er en væsentlig fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde netop den feriebolig, der matcher dine behov.

Når du har fundet den feriebolig, du kunne tænke dig, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den centralt beliggende kirke, Chiesa di Santa Maria, er en af de smukkeste bygninger i Cavriglia.

Det maleriske Celle Sul Rigo i provinsen Siena ligger midt i det frodige landskab i Toscana afsides storbyerne og masseturismen.

Om I vil soppe, bade eller tage sol: Lago di Bilancino, eller Bilancinosøen, er det perfekte sted at tilbringe en dejlig dag ved vandet med familien.

Den lille bjergby Partigliano ligger i provinsen Lucca i det nordlige Toscana og er del af området ved Borgo a Mozzano.

I Cinigiano forener Toscanas farver sig. De frodige, tætte, grønne skove og det sølvfarvede genskær fra oliventræerne blander sig med sensommerens gule solsikkehoveder i det bløde bakkelandskab.

Badegæster kan fornøje sig i Aquapark Crocodile, et badeland i Marciano della Chiana. Udover et stort badeområde, finder I også sjove rutsjebaner.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 3.455 sommerhuse