Emne nr.: 313-IT5330.643.1
Emne nr.: 313-IT5330.643.1

Det er altid godt at have noget at se frem til. Book en feriebolig til ferien i dag og brug tiden frem til feriestart med at tjekke, hvad I kan glæde jer til i det ferieområde, I har udset jer. Der er med garanti spændende oplevelser inden for kultur og natur, der venter.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget fint i forhold til, at din søgning efter ferie toscana ved havet har ført dig til Feline Holidays. Her kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønne ferieboliger. Det er en kæmpe fordel for dig, at du kan se alle mulighederne på ét og samme sted, for så kan du fokusere på at finde netop den feriebolig, der matcher dine ønsker.

Når søgningen er ovre, og du har fundet nøjagtig den feriebolig, der opfylder dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage, og begynde at glæde dig. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den klares nemt og enkelt online.

Ferie betyder tid til hinanden. Tid til at være sammen. Ingen af jer har travlt med hverdagens mange og stressende opgaver. Ingen af jer har noget, I skal nå inden et bestemt tidspunkt. Kan det blive bedre? Ja, det kan det. Når ferien foregår tæt ved en strand, er det simpelthen prikken over i’et. Der er noget afslappende i at kigge ud over vandet og lytte til det, uanset om I holder ferie ved havet eller ved en sø. Og så skal man selvfølgelig ikke underkende mulighederne for at sole sig på stranden, bygge sandslotte med børnene, soppe i vandkanten eller gå hele vejen og tage sig en dukkert i det indbydende vand.

Du finder ikke en bedre ramme om opholdet end en feriebolig. Det gælder, uanset om du søger efter et sted til en ferie på 1-2 uger, eller der i stedet er tale om en miniferie eller en pause fra hverdagen i form af et weekendophold.

Når I har fundet og lejet den feriebolig, I kunne tænke jer, kan I godt begynde at glæde jer til alle tiders ferie. Toscana er et rigtig dejligt område, og når det er tid til en time-out, venter der jer nogle afslappende timer i den feriebolig, I har lejet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Gennem Castel Del Piano løber floden Orcia omkranset af smukke omgivelser.

Væk fra Italiens typiske turistcentre finder man den maleriske by Montepulciano i Toscana.

På et bjerg, der hæver sig over Chiana-dalen, ligger Monte San Savino. Bygningerne i den gamle by afspejler stadig byens storhedstid i det 15. og 16. århundrede. I byen har man også fundet betydningsfulde levn fra den etruskiske periode.

Den pragtfulde Villa Medici L`Ambrogiana i Montelupo Fiorentino er opført af den indflydelsesrige familie Ambrogi og er blevet udbygget i de efterfølgende århundreder.

I Cinigiano forener Toscanas farver sig. De frodige, tætte, grønne skove og det sølvfarvede genskær fra oliventræerne blander sig med sensommerens gule solsikkehoveder i det bløde bakkelandskab.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker din feriebolig til den billigste pris her på siden. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 238 sommerhuse