Emne nr.: 140-ITL643
Emne nr.: 140-ITL643

Få feriens ønsker opfyldt, når I booker den feriebolig, I foretrækker. Her kan I nyde nogle herlige feriedage sammen, der kan byde på ture i lokalområdet eller længere udflugter til omkringliggende egne, seværdigheder og oplevelser. Det er helt op til jer, hvad ferien skal gå med.

I din søgning efter ”ferie toscana september” betyder det meget at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre sider, der har samlet så mange ferieboliger på ét og samme sted, som Feline Holidays. Det giver dig den helt store fordel, at du sparer tid, fordi du nemt og hurtigt får overblik over alle mulighederne.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den klares nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den overstået. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

September er den første rigtige efterårsmåned, og mens temperaturen ude daler, kan man rigtigt skrue op for hyggen i den feriebolig, I bestemmer jer for at booke. I en feriebolig får I alle muligheder for at planlægge jeres tid, netop som I selv kunne tænke jer. Skal I spille spil og læse en god bog, eller skal I på udflugt i naturen og til de omkringliggende byer?

En af de mange fordele ved at booke på Feline Holidays er, at du til hver en tid får din feriebolig til markedets bedste pris. Vi har nemlig prismatch - og den gælder på alle ferieboliger. Vi har markedets største udvalg at vælge mellem - det kalder vi nem og sikker booking. Det er samtidigt din garanti for at finde lige netop det, du søger, uden at skulle lede flere steder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Midt i vinregionen Chianti ligger Castelnuovo Berardenga - et typisk toscansk område, hvor man kan slappe af og få fornyet energi.

Cortona er en livlig lille by og er et af Toscanas mest populære feriemål. Her kan man tage på sightseeing blandt kirker og paladser eller bare nyde ferien med en gåtur gennem byen, kigge på vinduer og holde hvil på en af de hyggelige caféer.

Fra tårnet Galatrona i Bucine har besøgende en imponerende udsigt, der er blevet restaureret til samme formål. Platformen byder på en 360°-udsigt over Arno-dalen og på gode dage kan man se helt fra Montevarchi til Firenze.

Badegæster kan fornøje sig i Aquapark Crocodile, et badeland i Marciano della Chiana. Udover et stort badeområde, finder I også sjove rutsjebaner.

Den rolige beliggenhed midt i naturen får jer til at glemme hverdagen og giver familien et godt udgangspunkt for at slappe af og tage på hyggelige ture rundt om Partigliano.

Bare en time med bil fra de kulturelle storbyer Firenze og Pisa, ligger Montecarelli, der er et godt udgangspunkt for dagsture i området.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 3.859 sommerhuse